Blij blij blij


Ik was al blij dat Don Alejandro na 2 jaar afwezigheid weer naar Nederland komt, maar mijn hartje ging nog sneller kloppen toen ik de vraag kreeg of ik voor Don Alejandro een workshop zou kunnen organiseren! En wel in Lovte, waar ik tegenwoordig mijn werk doe. Er was een dag die nog vrij was in het programma van Don Alejandro en hij wilde nog graag ergens de Chumpi Stone workshop geven. Snel ging ik op onderzoek uit in de agenda van Lovte en zowaar, de dag was volledig beschikbaar; wat gaaf!!

Intussen zijn we alweer twee dagen verder, ja twee pas!! Hahaha, ik laat er geen gras over groeien hè?! Zo staat er op dit moment al een nieuwe pagina op de website, waar je alles kunt lezen over deze super mooie workshop met Don Alejandro, waarin hij alles uit gaat leggen over de Chumpi stones en hoe je er mee kunt werken. Klik op de button om op de pagina te komen:

Mijn nieuwsbrief moet nog uitkomen, maar ik kon toch niet wachten om dit leuke nieuwtje mede te delen! Er wordt natuurlijk achter de schermen altijd aan van alles gewerkt, zo ben ik ook bezig om een Spiritual Mountain Retreat te organiseren in Oostenrijk in 2023; komt er binnenkort weer een oceandrum workshop en zit er ook nog een Reiki 1 cursus in de planning. Kortom weer heel veel leuks voor de komende tijd.

Lieve groet,

Jorine Taal