Home » Prijzen / Contact » Gastenboek

IMG_2512

Op deze plek geef ik je de ruimte om te vertellen over jouw ervaring met Jorine Taal van Claire Wisdom. Het mag over van alles zijn, mijn workshops, een zielsreis, een reading of tekening.

Dank je wel xxx

 

 

 

Comments & Responses

9 Responses so far.

 1. Kore says:

  Nu alweer bijna een jaar geleden vroeg ik jou een zielentekening te maken. Doorgaans doe ik dit niet zo snel, maar bij jou had ik meteen het juiste gevoel. dat bleek ook wel toen ik je tekeningen kreeg. Eén voor mijn zoon en één voor mij. Ik was perplex, want nog nooit had ik iemand verteld over mijn connectie met de Davidster en Sirius en jij plaatste ze erop. En natuurlijk nog veel meer. Ook je uitleg kon ik helemaal plaatsen. Ik kijk er nog regelmatig naar, het herinnerd me weer even aan wie ik werkelijk ben, als de dingen om me heen veel van mijn aandacht vragen. Heel bijzonder wat je doet, een dikke dank je wel.
  Kore

 2. Conny says:

  Drie weken geleden heb ik bij jou een zielentekening aangevraagd. Even later ontving ik inderdaad de gewenste tekening met een bijzonder gedetailleerde reading, die loepzuiver was en helemaal klopte. Puzzelstukjes zijn daardoor bij mij op zijn plaats gevallen en hebben me weer verder geholpen.
  Ik wil je hiervoor van harte danken.

  Liefs

  Conny

 3. kim says:

  Ik vond de ocean drum maken erg leuk en gezellig.
  Ik dacht eerst waar moet ik beginnen met de verf,maar heb er toch iets moois van gemaakt.
  Een mooie ervaring dus:-) bedankt Jorine
  Liefs Kim

  • Jorine says:

   Het was ook heel mooi wat je gemaakt hebt! Ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben. Liefs, Jorine

 4. Gineke says:

  Omdat ik het gevoel had dat ik niet goed in mijn kracht stond, vroeg ik Jorine om een healing te doen. Ze koos ervoor om mij een MESA HEALING te geven. Tijdens deze healing worden er stenen op je lichaam gelegd en de drie energieplekken geopend.
  Tijdens de behandeling ging ik als het ware met de Wijze in mijzelf in gesprek en dat was heel erg nuttig. Na de healing voelde ik mij meteen een heel stuk schoner, lichter en sterker. Zelfs mijn tred was stukken krachtiger.
  De healing werkte nog even verder in en na een paar dagen voelde ik mij weer helemaal in mijn kracht: mijn energie en goede humeur waren helemaal terug en ik had het gevoel dat ik weer met mijn neus de goede kant op stond.
  Een heel mooie ervaring waarvan ik hoop dat de kracht lang blijft doorwerken. Ik kan hem iedereen aanraden.

  Gineke

 5. Joanna Posdijk Szydlo says:

  Onder begeleiding van Jorine cursus chakra’s gevolgd. Een gecombineerde lessen van theorie en deels praktijk (meditatie en visualisatie) hebben voor mij zeker de wereld van dit universele energie geopend! Cursus idd voor iedereen toegankelijk en je krijgt veel inzicht tot deze materie… en die allerlaatste les van healing was zeer special en gaf m een bijzonder ervaring die ik verder iedereen aanraad en wenst!

  Lieve Jorine bedankt ervoor en zeker tot de volgende keer:)!

  • Jorine says:

   Dank je wel Joanna! De laatste avond was zeker heel bijzonder, maar ik vond de andere avonden ook fijn met de hele groep op de volksuniversiteit.

   We gaan elkaar zeker nog wel een keertje zien! Liefs Jorine xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *