Mama Killa verbindings avonden


Mama Killa, ook wel Moeder Maan of Grootmoeder Maan, we kennen haar allemaal als die glanzende witte bol in de lucht maar onze bewuste verbinding is weg, onbekend. We voelen haar wel, weten dat ze invloed heeft, maar hebben in onze cultuur niet geleerd om met haar samen te werken om haar te eren of te bedanken. We kennen haar invloed niet zoals de ouden, de authentieke culturen die wel kennen. De Inka werkt veel met Mama Killa, voor hen is het als vanzelfsprekend. Wanneer je zaait en oogst, hangt af van de maan. Maar waarom en hoe vragen we de maan om haar hulp in ons leven?

In deze verbindings avonden met Mama Killa, gaan we de drie fases van Mama Killa in één cyclus bewust ervaren. Ieder avond een meditatie, een ritueel om die verbinding te versterken.

De eerste avond is er een met reiniging, cleansing en meditatie om kennis te maken met Mama Killa. Uitleg ook over deze fase, maar vooral stilte en rust.

De tweede avond gaat over het zaaien, je wensen, en je verbinding. We doen een ritueel met een munt, een mini despacho en een verbranding daarvan in het vuur.

Tijdens de derde en laatste avond gaat het over het feest, de verwachting van Mama Killa, manifestatie en dankbaarheid. En ja daar hoort ook weer een despacho bij die aan het vuur wordt geofferd.

Data van de eerste volgende cyclus van maanverbinding: 13 juni, 27 juni en 4 juli 2023, van 20:00 tot 22:00 uur (uitloop mogelijk).

Deelname voor €75,00

Locatie Ludolph Bohlenstraat 74 in Voorhout.