Home » Zelf ervaren en doen » Chakra cursus

Veel mensen hebben wel eens gehoord van chakra’s en het chakra systeem, maar weten eigenlijk niet precies wat chakra’s zijn en wat ze doen of waar ze voor dienen.

In deze workshop krijg je daar uitgebreid de uitleg over en zul je de chakra’s leren kennen, weten te lokaliseren op het lichaam en krijg je een methode aangereikt die helpt om de chakra’s te beïnvloeden op een positieve manier.

Deze workshop is gedeeltelijk theoretisch, waarbij veel kennis over de kleuren, geuren, krachten etc. aan bod komen met betrekking tot de verschillende chakra’s. Naast het theoretische gedeelte gaan we ook echt aan de slag met het zoeken, meten en waar nodig activeren of versterken van de chakra’s. 

Er wordt in de workshop gewerkt met pendels, kleuren, kristallen, gevoel en intuïtie. Middelen om te reinigen zoals Palo Santo, Florida water en wierook worden ook gebruikt. Omdat de kennis zeer uitgebreid is en het meten en activeren van de chakra’s ook behoorlijk wat tijd in beslag neemt, is deze workshop verdeeld over zeven avonden.

Ik maak in de cursus gebruik van twee stromingen van kennis, namelijk die van de Aziatische wijze en de authentieke kennis van de Inca’s uit Peru. Iedere week behandelen we 1 a 2 chakra’s. Ook de zielenster-, thymus- en aardesterchakra komen aan bod. 

Kortom een complete chakra cursus van 7 weken, totaal 14 uur.

Prijs incl. Documentatie: €225,00

Data eerst volgende cursus start op 1 september 2022, dit zijn alle data van deze cursus:

1, 8, 15,22 en 29 september, 6 en 13 oktober. Van 20:00 uur tot 22:00 uur

Locatie: Lovte, Loosterweg 4a te Voorhout

Let op, de avond kan uitlopen 😉

Opgeven kan via een email naar jorine@clairewisdom.nl

Comments & Responses

2 Responses so far.

 1. Farzana says:

  Beste Claire

  Waar wordt deze chakra workshop gegeven? En is het in de avond of overdag?

  groet,
  Farzana

  • Jorine says:

   Hoi Farzana,
   Deze cursus wordt binnenkort gegeven bij de Volksuniversiteit in Lisse. Je kunt alle gegevens erover vinden op de volgende link:

   Volksuniversiteit Lisse

   Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je nog meer vragen hebben, stuur me dan even een email naar jorine@clairewisdom.nl

   Vriendelijke groeten, Jorine Taal, Claire Wisdom

Leave a Reply

Your email address will not be published.