Home » Zelf doen » Chakra cursus

Veel mensen hebben wel eens gehoord van chakra’s en het chakra systeem, maar weten eigenlijk niet precies wat chakra’s zijn en wat ze doen of waar ze voor dienen.

In deze workshop krijg je daar uitgebreid de uitleg over en zul je de chakra’s leren kennen, weten te lokaliseren op het lichaam en krijg je een methode aangereikt die helpt om de chakra’s te beïnvloeden op een positieve manier.

Deze workshop is gedeeltelijk theoretisch, waarbij veel kennis over de kleuren, geuren, krachten etc. aan bod komen met betrekking tot de verschillende chakra’s. Naast het theoretische gedeelte gaan we ook echt aan de slag met het zoeken, meten en waar nodig activeren of versterken van de chakra’s. 

Er wordt in de workshop gewerkt met pendels, kleuren, kristallen, gevoel en intuïtie. Middelen om te reinigen zoals Palo Santo, Florida water en wierook worden ook gebruikt. Omdat de kennis zeer uitgebreid is en het meten en activeren van de chakra’s ook behoorlijk wat tijd in beslag neemt, is deze workshop verdeeld over vier middagen.

Ik maak in de cursus gebruik van twee stromingen van kennis, namelijk die van de India’s en Hindoestaanse cultuur en die van de authentieke Inca’s uit Peru. Iedere middag behandelen we 2 a 3 chakra’s. Ook de zielenster-, thymus- en aardesterchakra komen aan bod. 

Kortom een complete chakra cursus van 4 middagen, totaal 14 uur.

Prijs incl. Documentatie: €225,00

Data eerst volgende cursus start op 19 januari 2024, dit zijn alle data van deze cursus:

2 februari, 16 februari en 1 maart, 15 maart van 13:00 uur tot 16:30 uur (een datum verzetten in overleg met de groep is mogelijk).

Locatie: Ludolph Bohlenstraat 74, Voorhout.

Let op, de middag kan iets uitlopen 😉

Opgeven kan via een email naar jorine@clairewisdom.nl of door naar onderstaand formulier te gaan via de knop: