Home » Healing » Trance- of zielenreis

Wat is een trancedente- of zielenreis?

Een trancedente- of zielenreis is een reis die zich afspeelt tijdens een meditatieve trance waarbij men beelden doorkrijgt vanuit de ziel. Dit geheel wordt geleid door uw persoonlijke gids. De reizen kunnen zich op allerlei wijzen afspelen en kunnen beelden bevatten van andere dimensies, vorige levens of symbolische beelden die lessen bevatten. Soms ook krijg je een healing vanuit de dimensies door engelen of andere lichtwezens. Al die tijd zit je gewoon relaxt in je stoel en ben je beschermd door de gidsen en engelen om ons heen, die het proces begeleiden.

Ik begeleid de reis door het in te leiden en jou verder je weg te laten vinden. Tijdens de reis kijk ik mee en ondersteun ik je in wat je ziet tijdens de reis. Vaak als er een bepaald karmisch probleem is, waarbij ervaringen uit een vorig leven een grote rol spelen, komen beelden van vorige levens naar voren, flitsen van wie je was en wat er gebeurde, gevoelens en personen die ook in dit leven een rol spelen. Soms ook terugkerende situaties of patronen die getoond worden, met de oorzaak vanuit een vorig leven.

Zulke reizen zijn heel verhelderend, maar tegelijk ook best indrukwekkend en emotioneel, het is daarom altijd fijn om er over te kunnen spreken en de betekenis of symboliek met iemand anders te kunnen bekijken en te zien voor wat die is. Het is een zeer goede hulp bij relationele problemen, om daarin de verbanden te zien en elkaar vergeving en steun te kunnen bieden.

De reizen zijn door iedereen te maken, het maakt niet uit of je bepaalde inwijdingen hebt gehad of niet. Als je erin gelooft dan kun je het, openstaan is belangrijker dan kennis of ervaring is mij meermalen door de gidsen verteld. Zonder die openheid wordt het wel een stuk lastiger. Er is helaas geen garantie dat het lukt om beelden te ontvangen, in dat geval kun je wel genieten van een diepe meditatie die jou enorm veel rust brengt.

Als je meer en vaker zulke reizen wil maken en het ook zelf wil kunnen, dan kunnen we een aantal keren samen gaan om je er aan te laten wennen. Ik bied hiertoe de cursus ziels- of trancereizen aan. Informatie over de cursus zielsreizen kun je hier terugvinden.

Als je reizen hebt gemaakt en je weet niet goed wat je er mee moet, dan kan ik als begeleider met je meedenken en de symboliek met je doornemen en vertalen naar je huidige leven. Vaak zitten er boodschappen in die je moet leren interpreteren. Daarnaast is het ook erg leuk en leerzaam om met meerderen een trance reis te ondernemen. Als je hier meer over wil weten, dan kun je contact met me opnemen. Mogelijkheden tot coaching hierin biedt ik ook aan.

Het maken van een zielsreis onder mijn begeleiding duurt ongeveer één a anderhalf uur per sessie en kost €75,00.

Neem contact met me op om hier een afspraak voor te maken.