Home » Zelf doen » Cursus ziels- of trancereizen

Cursus ziels- of trancereizen

Zielsreizen kan iedereen maken, maar hoe te beginnen, en wat betekent het, wat is het eigenlijk? In de cursus zielsreizen leer je dat, en wordt je meegenomen in een veilige omgeving van licht en liefde. Ik geef je uitleg, begeleiding en ga met je mee op “reis”. Iedere reis is daarbij een vorm van meditatie en in trance gaan, in combinatie met visualisatie. Je bent niet “weg” maar gewoon aanwezig in je lichaam en we blijven altijd communiceren tijdens de sessies. Vanwege het intensieve en persoonlijke karakter van het zielsreizen, wordt deze cursus altijd één op één gegeven.

De reizen die we gaan maken zullen verschillende doelen en thema’s hebben, zoals bijvoorbeeld een healingsreis, een reis naar vorige levens, de Schumann resonantie met Gaya, een symbolische reis met een les, uitleg of inwijding of een kosmische reis naar andere planeten of sterren. Na de drie of vier eerste reizen bij mij in Lovte in een besloten situatie volgen nog een of twee sessies per internet, waarbij je leert om jezelf af te stemmen en via communicatie op internet, met anderen te reizen. Je leert elkaar te ontmoeten op afstand en elkaar daar te voelen en te zien. Dit alles wordt altijd begeleid door je persoonlijke gids en je hoger zelf.

Als je het reizen in je eentje of via internet niet wil of durft, worden de laatste reizen ook in Lovte gedaan.

Omdat dit een privé cursus is, valt het allemaal te bespreken en wordt er zoveel mogelijk op je persoonlijke wensen ingegaan. Houdt er echter rekening mee dat de zielsreizen vooral door onze gidsen geleid worden, zij bepalen de onderwerpen en wat je te zien krijgt.

De prijs van deze cursus met 5 reizen is € 300 per persoon. Een losse zielsreis is € 70 per persoon.

Data en tijden van deze cursus zijn in overleg.

Comments & Responses

One Response so far.

  1. Jorine says:

    Hoi Roos, ja zeker! Ik zal je een berichtje sturen per e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *