Home » Zelf doen » Workshop Kristallen en de Levensbloem

Een kristallen poort is een speciale opstelling van kristallen op de levensbloem, waardoor een bron van hoge zuivere energie wordt gecreëerd, die je huis of de ruimte voorziet van meer licht, kalmte, vrolijkheid en rust.

De poort is een sieraad voor het oog en een bron van inspiratie waar je actief mee bezig kunt zijn, maar die je ook voor onbepaalde tijd kunt laten staan om haar werk te doen.

Al in de oudheid werden grote steencirkels geconstrueerd met als doel om de energie te verhogen. Denk maar aan Stonehenge en aan de steencirkels van de Noord-Amerikaanse indianen. De cirkels verbinden de krachten tussen hemel en aarde en verhogen de vibratie in hun omgeving.

Tijdens deze workshop leer je om je eigen kristallen poort op te stellen. We doen dit met kristallen en een houten bord met de tekening van de levensbloem. We hanteren daarbij een paar settings zodat je de verschillende leert kennen. Met deze kristallen op de levensbloem creëer je zo voor jezelf en je omgeving een krachtige energie, die zuiverend en activerend werkt.

Er zullen tijdens de workshop diverse houten borden met een afbeelding van de levensbloem te koop zijn, allen handgeschilderd. Ook zijn er diverse pendels en kristallen zoals bergkristal, rozenkwarts, fluoriet of citrien te koop.

Er is op dit moment nog geen datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.

Kosten van deze workshop zijn €50,00

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *