Home » Reading » Zielstekeningen

Mijn manier van een reading geven gaat via tekenen met en via mijn gidsen. Ik noem dit zielstekeningen. In de tekening komt jouw persoonlijke energie en die van jouw gids(en) te staan. Er wordt een beeld gegeven van wie je op dit moment bent, hoe je in het leven staat, welke invloeden er zijn en wat er op zielsniveau bij jou speelt. Ook mentale of fysieke issues komen naar voren, maar altijd de issues waarvan jouw gidsen je willen laten zien dat je daar over na mag denken of mee aan de slag zou kunnen gaan. Ook bekende geliefde die zijn overleden komen kijken en engelen en gidsen laten zich zien in de tekening. Al met al een boeiende mix van symbolen, dieren, engelen en figuren, die allemaal samen in jouw energie zitten.

Bij de tekening of schildering ontvang je altijd uitleg van de symboliek, de chakra’s en de indrukken die ik krijg vanuit de tekening.

Een tekening kan in jouw aanwezigheid worden gemaakt, maar ook op afstand.

Consult:

Tijdens een consult wordt de tekening in je bijzijn gemaakt. De tekening krijg je dan ook direct mee na afloop van het consult. Je kunt vragen stellen tijdens de tekening en er worden adviezen gegeven. Wanneer nodig krijg je ook een energetische reiniging tijdens het consult. Het gesprek mag je opnemen op je mobiele telefoon. Een consult duurt meestal een tot anderhalf uur.

  • Prijs van een consult is € 65,00

Tekeningen online:

  • A5 formaat: € 55,00.  De tekst wordt per e-mail verzonden, de tekening komt per post naar je toe.
  • Verzendkosten €4,00, afhalen gratis.
  • Wilt u graag een timelapse-filmpje van de sessie waarin uw tekening wordt gemaakt, dit kan. De extra kosten hiervan zijn €7,50

Wil je een afspraak maken voor een consult of een tekening online ontvangen? Stuur dan een persoonlijke e-mail naar jorine@clairewisdom.nl