Home » Inca Sjamanisme » Chaka, het Inca Regenboogpad

De Chaka wordt ook wel het Regenboogpad genoemd. Alle Qeros Inca’s lopen dit pad in hun leven en ontvangen de daarbij behorende inwijdingen en rituelen. Wanneer ze merken dat ze van hun pad geraakt zijn, bewandelen zij het pad samen met de Paqo nog eens, zodat ze hun juiste pad weer kunnen vinden. Het pad wordt gelegd en bewandeld met heel het hart, waardoor het een diepe heling en kracht brengt in het leven van de wandelaar.

Sonqo a Sonqo

Dit is de uitdrukking van de Inca waarmee hij zegt, van mijn hart tot jouw hart, verbinden wij ons. Het is het regenboogpad, maar ook het pad van het hart.

Beleef het pad in 7 avonden die starten op 14 november. Eens per maand loop je over het pad. Iedere maand een volgend stuk. Aan het einde ben je een Chakaruna, een regenboogwandelaar. Anders dan bij de Nusta Karpay gaat het hier niet alleen om vrouwelijke spirits. Hier worden alle krachten gevraagd om met ons samen te werken. Door de mix van zowel mannelijke als vrouwelijke als onzijdige elementen ervaar je de balans tussen dit al.

Laat je tijdens deze 7 avonden verrassen door de mooie rituelen en inwijdingen waarbij je verbonden wordt met de krachtdieren van de Inca’s en met de verschillende elementen.

Er staat op dit moment nog geen reeks (groeps-)inwijdingen op de planning. Mocht je deze wel willen ontvangen, neem dan contact met me op. Deze mooie inwijdingen kun je ook in twee dagen privé ontvangen. De prijs is dan € 250,= per persoon. Bij 4 of meer personen geld een prijs van €200,= per persoon.