Home » Zelf doen » Transcendente meditatie

Meditatie is een prachtige manier om tot jezelf te komen, om tot rust te komen, inzichten te verwerven en een mogelijkheid om te kijken in andere werelden alsmede om daar contact mee te leggen. Veel mensen mediteren zelf, maar ook velen hebben moeite om de concentratie hoog te houden tijdens een meditatie. Tijdens deze transcendente meditatie begeleid ik je via een gronding naar een hogere trilling, waarna ik je los laat, zodat je zelf kunt ervaren. Met behulp van de drum en andere instrumenten kom je dieper in je meditatie en concentratie, waardoor het makkelijker is om die ook vast te houden. Visualisatie is de kern van de meditatie, waarbij ik door spirit wordt begeleid om de deelnemers de weg te wijzen. Het is een mooi proces dat vaak precies is afgestemd op de deelnemers en de energieën die aanwezig zijn.

De meditaties krijgen iedere keer een eigen thema mee van de gidsen die mij begeleiden, waardoor we veel afwisseling hebben. De meditatie avonden kunnen als thema en of doel hebben: healing, zelf ontdekking, een reis naar het hart, moeder aarde, contact met de engelen, opgestegen meesters, gidsen enzovoort.

Iedereen kan in principe deelnemen aan de meditatie avonden, je hoeft niet een bepaald niveau te hebben en ook ervaring met mediteren is niet vereist.

Na afloop is er tijd en ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen en nog even na te babbelen.

De Transcendente Meditatie avond van Claire Wisdom probeer ik maandelijks te doen. Kijk even onderaan in de agenda voor de data. Deelnemen doe je voor €20,00 per avond.

Plaats: Lovte, Loosterweg 4a te Voorhout

Zaal open om 19:30 uur, start om 19:45 uur. Verwachte eindtijd: 21:30

Je kunt je aanmelden via een e-mail naar: jorine@clairewisdom.nl of telefonisch/what’sapp op 06-18561123

Komende avonden:

27 juni 2023