Home » Zelf doen » Workshop Pendelen

Pendelen

Pendelen is een manier om met je onder-bewustzijn, je hoger-bewustzijn of je gidsen te communiceren. Deze manier van contact word al eeuwen toegepast en is eenvoudig door iedereen te doen.

In de workshop pendelen leg ik je uit hoe je het beste met de pendel werken kunt en daarnaast vertel ik je waarvoor je de pendel kunt gebruiken. Daarbij gaan we uiteraard de theorie direct toepassen en verschillende methodes en mogelijkheden uitproberen. Ook leg ik uit hoe je kunt voorkomen dat je wensen zich mengen met de werkelijkheid tijdens het pendelen, een valkuil waar we allemaal mee te maken hebben.

Met deze kennis heb je een prachtige tool in handen waar je echt nog jaren plezier van kunt hebben! En zeker als je het spirituele pad wil bewandelen is het een prachtig en heel handig gereedschap.

De privé workshop duurt ongeveer 3 uur en kost €70,00 per persoon. De prijs tijdens groepsworkshop is €50,00 (minimaal 3 personen) Deze workshops worden gegeven bij mij thuis. Indien de locatie veranderd wordt je tijdig op de hoogte gebracht.

  • woensdag 26 juni 2024 om 13:00 uur

Klik hier om je in te schrijven voor een van deze workshops

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *