Home » Inca Sjamanisme » Hucha Cleaning

Hucha Cleaning workshop

Wat is hucha? Dit is eigenlijk vervuilde energie die om je heen zweeft en aan je kan plakken. Het kan je een zwaar gevoel geven, je chagrijnig maken of geïrriteerd. Als je het zou kunnen zien, dan zou je bijvoorbeeld bij mensen die schoon zijn van hucha een prachtige witte gloed zien. Bij mensen die hucha hebben, is die witte gloed verstoord door grijze of zelfs zwarte plekken.

Je kunt deze hucha heel gemakkelijk weghalen, daar zijn een aantal methoden voor. Door het weg te halen, voel je je lichter! Je voelt je krachtiger, en minder bedrukt of belast. Het helpt in tijden van stress en verdriet om jezelf regelmatig schoon te maken. Je kunt de situatie weer beter aan waar je in verkeerd en je kunt stappen makkelijker zetten. Ook wanneer je ziek bent is een hucha reiniging juist heel goed! Ziekte is namelijk ook vaak een veroorzaker van veel hucha. Dit kan ook ziekte zijn in je omgeving (je werk of thuis situatie).

Tijdens de workshop leg ik je nog beter uit wat die hucha is en waar die vandaan komt. Uiteraard krijg je tijdens de workshop zo veel mogelijk manieren om de hucha weg te halen en gaan we die ook uitvoeren tijdens de workshop. Het zijn Inca-Medicina technieken die je leert. Basis technieken die je zeker moet kennen wanneer je het Inca pad wilt gaan bewandelen.

Prijs van deze workshop is €150,00 (bij twee of meer deelnemers €125,00 per persoon)

De workshop wordt af en toe gegeven (zie hieronder in de agenda) , en wordt ook op afspraak aangeboden. De workshop duurt ongeveer 4 uur.

Tijdens de workshop werken we met twee stenen. Een kleine zwarte ronde steen voor Mama Sirena en een langere grijze steen voor Inca Huascar. Je kunt die zelf zoeken, je kunt ze ook bij mij ontvangen. Tijdens de workshop worden deze stenen geïnitieerd en gewijd voor het werk dat je ermee gaat doen. Een mooie ceremonie!