Home » Inca Sjamanisme » Hucha Cleaning Workshop

Hucha Cleaning workshop

Voordat je als Inca Paqo of Sjamaan kunt werken, moet je eerst meer te weten komen over Hucha en hoe je dat weghaalt. Wat is hucha? Dit is vervuilde energie die om je heen zweeft en aan je kan plakken. Het kan je een zwaar gevoel geven, je chagrijnig maken of geïrriteerd. Als je het zou kunnen zien, dan zou je bijvoorbeeld bij mensen die schoon zijn van hucha een prachtige witte gloed zien. Bij mensen die hucha hebben, is die witte gloed verstoord door grijze of zelfs zwarte plekken.

Je kunt deze hucha heel gemakkelijk weghalen, daar zijn een aantal methoden voor. Door het weg te halen, voel je je lichter! Je voelt je krachtiger, en minder bedrukt of belast. Het helpt in tijden van stress en verdriet om jezelf regelmatig schoon te maken. Je kunt de situatie waar je in verkeerd weer beter aan en je kunt de benodigde stappen makkelijker zetten. Ook wanneer je ziek bent is een hucha reiniging juist heel goed! Ziekte is namelijk ook vaak een veroorzaker van veel hucha. Dit kan ook ziekte zijn van iemand in je omgeving (je werk of thuis situatie).

Tijdens de workshop leg ik je nog beter uit wat die hucha is en waar die vandaan komt. Uiteraard krijg je tijdens de workshop zo veel mogelijk manieren om de hucha weg te halen en gaan we die ook uitvoeren tijdens de workshop. Het zijn Inca-Medicina technieken die je leert. Basis technieken die je zeker moet kennen wanneer je het Inca pad wilt gaan bewandelen.

Prijs van deze workshop is €150,00 (bij twee of meer deelnemers €125,00 per persoon)

De eerstvolgende Hucha Cleaning workshop wordt gegeven op vrijdag 26 april. We starten om 10:00 uur en de workshop duurt ongeveer 6 uur. Neem zelf je lunch mee. Thee, koffie en kleine versnaperingen zijn aanwezig.

Tijdens de workshop werken we met twee stenen. Een kleine zwarte ronde steen voor Mama Sirena en een langere grijze steen voor Inca Huascar. Je kunt die zelf zoeken, je kunt ze ook bij mij ontvangen. Tijdens de workshop worden deze stenen geïnitieerd en gewijd voor het werk dat je ermee gaat doen. Een mooie ceremonie!

De kennis vanuit deze cursus kun je je leven lang gebruiken en is dan ook zeer waardevol. Een basis workshop wanneer je het pad van de Hoeder van de Aarde op wilt.

Klik op de button om je aan te melden: