Home » Inca Sjamanisme » Nusta Karpay inwijding

De Nusta Karpay is een serie inwijdingen die je verbinden met de vrouwelijk krachten binnen jezelf. Dit wordt gedaan met behulp van de Nusta’s. Nusta’s zijn de vrouwelijke godinnen, priesteressen, prinsessen en oermoeders of berggeesten van de Q’uero Inca’s. Bij iedere Nusta wordt een speciaal ritueel gedaan en ontvang je de inwijding die bij de Nusta hoort.

Lange tijd zijn deze rituelen door de Qeros Inka’s geheim gehouden, pas na 2010 zijn deze rituelen weer openbaar toegankelijk gemaakt. Don Alejandro en Dona maria, hebben samen deze rituelen weer naar Europa gebracht, nu de mensen er weer open voor staan.

We werken met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Daarnaast verbinden we de zeven hoofdchakra’s met de 7 Nusta’s. Tijdens de Nusta Karpay inwijdingen krijg je alle informatie over de verschillende Nusta’s, wie ze zijn en wat ze bij je doen. Het inwijdingspad is als dat van een regenboog, je doorloopt alle kleuren, van rood naar paars. Wanneer je alle inwijdingen hebt ontvangen ga je een periode van meditatie in waarbij je drie weken lang iedere dag je meditatie kort of lang wijdt aan een of meerdere Nusta’s. Hierdoor krijg je een krachtige verbinding met deze vrouwelijke energieën. IMG_3475

De zeven nusta’s zijn Mama Occlio, Toenia Mujia, Mama Simone, Dona Theresa, Maria Sakapana, Huana Huama Tikllia en Thomassa Huama Tikllia.

De inwijdingen brengen je vrouwelijke energie en zachtheid naar boven en maken die krachtiger. De inwijdingen zijn niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen, want ook zij kunnen gebruik maken van hun innerlijke vrouwelijke energie. Zo komen de mannelijke en vrouwelijke energieën in ons weer in balans met behulp van de Nusta Karpay.

Bij de inwijding neem je zelf 7 stenen mee. Dit kunnen je chumpi-stenen zijn. Als je die niet hebt kun je ook 7 stenen die je in de natuur hebt gevonden meenemen. Deze 7 stenen ontvangen ook de inwijdingen, zodat je deze energie ook als het ware opnieuw kunt opvragen en oppakken door deze stenen te gebruiken.

Deze inwijdingen kunnen worden aangevraagd om privé of met een kleine groep te doen. Af en toe organiseer ik ook groepsworkshops. 

In Augustus starte we weer met een nieuwe serie, de data van deze inwijdingen serie is verspreid over 7 maanden, met iedere maand een van de Nusta’s als inwijding. Dit zijn de data:

  • Dinsdag 29-08 19:30 – 22:00 uur
  • Dinsdag 26-09
  • Dinsdag 24-10
  • Dinsdag 21-11
  • Dinsdag 19-12
  • Dinsdag 23-01 (2024)
  • Dinsdag 13-02

Deze data zijn afgestemd op de fase van de maan, zodat we deze energie ook ten volle kunnen benutten.

Groepsprijs is €225,00 per persoon. Dit is inclusief documentatie en materiaal. Thee en iets lekkers is iedere avond beschikbaar.

Locatie is: Ludolph Bohlenstraat 74, te Voorhout 

Start nieuwe groep op dinsdag avond 19 maart 2024. De inwijding avonden zijn vervolgens op:

16 april, 21 mei, 11 juni, 16 juli, 13 augustus en 17 september. Deze data zijn in overleg met de gehele groep te wijzigen, en dus onder voorbehoud. Klik hier om je op te geven.

 

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *