Home » Healing » Kruiden Amulet

Een kruiden amulet kun je gebruiken om je proces in healing te ondersteunen. Een amulet kan ook helpen om iets te openen bij je of om je te beschermen. Er zijn dus meerdere toepassingen mogelijk.

Ik maak een kruiden amulet speciaal voor de aanvrager, en ik vraag daarbij ook wat de reden is dat iemand een kruiden amulet wenst. Zo kan ik nog beter de kruiden en eventueel de (half) edelstenen daar op aanpassen en zorgt dit ervoor dat de amulet krachtig werkt waar jij hem voor wil gebruiken.

Na aanvraag van jouw amulet stel ik deze samen vanuit de kruiden die het beste aansluiten op de aanvraag en behoefte aan ondersteuning. De kruiden gaan in een mooi stoffen zakje, dat zacht aanvoelt en dat comfortabel is om bij je te dragen. Daarna vraag ik aan de spirits van de plant wereld (en of stenen) om hun energie mee te geven aan het amulet en verbind ik deze ermee (het geheime ingrediënt).

Wanneer het geheel klaar is, schrijf ik op een apart kaartje wat er in de amulet is gegaan en wat de energie daar van is of wat het doet. Deze ontvang je ook bij de amulet.

Bij het ophalen van de amulet wordt deze ook met jou energetisch verbonden, dit duurt een paar minuten.

Tot eind juni 2023 zijn de amuletten verkrijgbaar voor €15,00