Vakantie!


Zooo na een aantal hele drukke weken, waarin ik enorm veel les heb gegeven, daarnaast ook nog veel gewerkt hebt als healer en reader, is het nu even pauze. En eigenlijk moet dat met een hoofdletter P: Pauze!

Want ik heb toch wel heel erg veel opgepakt van anderen, verwerkt, verlicht, geïnformeerd, aangepast, inzicht gegeven, extractions gedaan enzovoort en zo voort. Dus nu Pauze!

Maar wat denk je? Zit ik hier in Oostenrijk dus heerlijk allerlei workshops voor te bereiden, websites bij te werken, plannen te bedenken en ga zo maar door. Euhhh je had toch pauze, en vakantie?

Hahaha, ja, maar mijn creatieve brein wil altijd lekker bezig zijn. Dus zag ik hier iets voorbij komen wat mij zo leuk leek, en ja tijdens die prachtige wandeling en in de mooie natuur komt er alweer zo veel energie naar binnen dat het binnen een dag alweer lijkt te bruisen.

Wat ik dan zo al in gedachten had? Wel… de nieuwe opleiding in Jabeek, bij Nanja Cremers; Nieuwetijdsjamaan in Limburg. Daar ga ik eind september starten met de nieuwe Paqo opleiding, een opleiding tot sjamaan of medicijnman/vrouw in de Inka traditie. Het authentieke pad van Don Alejandro Apaza Machacca, zoals ik dat van hem heb mogen leren. En ja, je kunt nog mee doen!

Dan is er op 6 april een extra workshop waarin je een orakelbord of een kristalgrid bord kunt gaan maken, en zag ik nou opeens super gave ronde houten panelen waarop dat kan??? Oeh dat is gaaf!

En oh ja, in dat leuke winkeltje in Hallstatt zag ik twee prachtige stenen die ik nog niet kende: een Rhyoliet en een Turitella Agaat! Fantastische stenen met een zo’n mooie diepgaande werking. Ik heb ze gelijk mee genomen (wel betaald natuurlijk) en ga ze aan mijn edelstenen orakel toevoegen. Nog even opgezocht waar ze bij horen en dat was op dit moment ook eigenlijk wat ik goed kan gebruiken. Zo mooi!

En toen ja… toen kwam ik thuis en borrelde het natuurlijk, want ja ik heb ook nog die nieuwe workshop waarin je een Junk-Journal kunt gaan maken, wat je dan vervolgens in september weer kunt gaan gebruiken voor de terugkerende workshops Spiritual Artjournaling. Oooohhh alles is zo leuk!!

Misschien komt het omdat ik nu even niet in huis of in de moestuin kan werken, dat ik ineens veel meer tijd heb… (geen huishouden, geen sport, geen moestuin, geen werk, dat scheelt een boel tijd). En ik dus nu eindelijk even daar mijn gedachten aan kan besteden. Dus eigenlijk… doet deze vakantie nu al goed (na 1 dag).

Duizelt het je intussen van alle informatie die ik hier heb gespuit? Mijn excuses! Je kunt het natuurlijk ook op je gemakje nalezen in de nieuwsbrief die ik onlangs heb uitgebracht. Je vind hem op de volgende link:

Nieuwsbrief maart 2024

In ieder geval, ik ben nog een paar dagen weg, de kinderen passen op het huis en ik kan me even lekker ontspannen en mijn focus verleggen naar andere dingen. Heerlijk! Zie jullie vanaf volgende week weer.

In Munay, Sonqo a Sonqo, in Liefde en Licht!