Home » Zelf doen » Workshop Orakelbord maken

DSC01354

Maak je eigen orakelbord! Of een Chakra bord of een Kristal-grid bord. Een super leuke dag om lekker creatief bezig te zijn en met iets naar huis te gaan waar je lang plezier van hebt.

Er zijn vele variaties in patronen en kleuren die je daarvoor kunt gebruiken. Op het orakelbord kun je stenen werpen, een edelstenenorakel zoals ik dat ook wel gebruik, je kunt er kaarten of runen op leggen. Maar je kunt ook een chakra bord maken om de chakra’s mee uit te pendelen. Of je wilt misschien een pendelbord maken, met een pendelwaaier erop. Nog weer een andere mogelijkheid is het maken van een levensbloem dat je als altaar voor je kristallen kunt gebruiken, een kristalgrid of een kristallenpoort is dan ook mogelijk. De keuze is aan jou.

Tijdens de workshop krijg je alle benodigde materialen en heb ik een groot aantal voorbeelden die je kunt gebruiken bij de keuze van jouw patroon op het orakelbord. Als het met schilderen niet lukt, help ik je uiteraard, maar het is wel de bedoeling dat je het zo veel mogelijk zelf maakt, het is tenslotte jouw bord en jouw gevoel en energie moet erin liggen. Tips en trucs krijg je uiteraard wel!!

Jorine 2009

De eerstvolgende workshop zal plaatsvinden op zaterdag 14 september 2024 en duurt van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 of tot je bord af is.

Workshop-prijs is € 75,= inclusief alle materialen, lunch en koffie/thee.DSC01437

DSC02250

Ben je enthousiast en wil je graag mee doen? Schrijf je dan in voor de workshop. Je vind het inschrijfformulier onder de button. Er zijn maximaal 7 plekken beschikbaar. Wil je met een groep samen op een andere datum, stuur dan een email naar: jorine@clairewisdom.nl