Home » Zelf doen » Cursus edelstenen orakel

Een edelstenen orakel is niet te koop, dat moet je echt zelf maken! Daarom deze cursus waarin we zowel creatief als spiritueel aan de slag gaan. De cursus bestaat uit twee delen:

1: Workshop Edelstenen orakel bord maken

2: Cursus werken met een Edelstenen orakel

Workshop Edelstenen orakel bord maken:

Tijdens deze workshop gaan we het bord maken,  hierbij horen het prepareren, het schilderen, het uitkiezen van het patroon naar aanleiding van een graancirkel of vanuit eigen idee en het uitwerken op het beschilderde hout. Er wordt gewerkt met multiplex hout, acrylverf en andere diverse materialen.

Deze workshop is meestal op een zaterdag, eventueel in overleg ook op afspraak.

Deze workshop kost: € 75,00 en is inclusief alle materialen, koffie/thee, lunch en iets lekkers.

Eerstvolgende datum voor deze workshop is: nog niet gepland12705377_1049355078420228_3261581826312503082_n

Cursus werken met een Edelstenen Orakel

In de cursus wordt je geleerd om op je gevoel af te gaan, jezelf te openen voor jezelf en de ander, je leert de stenen kennen en je leert om goed met het orakel te gaan werken. Je kunt het een beetje vergelijken met het leggen van de tarot alleen gebruik je bij het orakel een eigen bord. Er zijn diverse legmethodes, je kiest wat het beste bij jou past of leert het per situatie aan te kijken. Je kiest op gevoel je stenen, je laat ze vallen of je legt ze neer.

Tijdens de cursus avonden worden steeds enkele edelstenen behandeld met hun betekenissen. Daarnaast oefenen we ook in de manier van duiden en werken met het orakel. De edelstenen ga je zelf op gevoel kopen. Dit kan zowel online als in een winkel. All about Rocks in Noordwijk is zo’n winkel waar ze voldoende keuze hebben!

Aan het einde van de cursus heb je je eigen edelstenen orakel, weet je hoe het werkt en ken je de betekenissen, waardoor je het kunt gebruiken als een echt orakel, te vergelijken met de tarot.

De cursus bestaat uit 6 avonden van 2 uur.

Data van de cursus: nog niet gepland

Prijs deelname aan deze cursus:  €250,00 (bij 4 deelnemers of meer)

Prijs privé cursus: €70,00 per les van 2 uur


IMG_0492IMG_0495IMG_0499

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *