Home » Inca Sjamanisme » Healing met Inca Medicina

Healing

Een healing helpt je om diepgaand klachten van lichamelijke of geestelijke aard te verzachten of te verwijderen. Vooraf aan een healing krijg je altijd een krachtige reiniging van het lichaam, een zogenaamde Hucha cleaning.

Er zijn verschillende healingsmethodes die de Inca’s gebruiken en afhankelijk van de klacht waar je mee komt kies ik de methode uit die daar het beste bij past. Meestal werk ik tijdens de healing met een van mijn Mesa’s, Florida-water en Palo Santo. Tijdens de healing houd je gewoon je kleding aan. De sfeer is zacht en heilzaam.

In veel gevallen werk ik tijdens een healing ook met soul-retrieval. Oude trauma’s hebben het verlies van zielsdelen tot gevolg gehad en ik haal die tijdens de healing terug.

Na de healing ervaren mensen vaak een gevoel van verlichting, en ervaren de meesten een zekere innerlijke kracht om de dingen weer op te pakken of aan te gaan. Ook pijnen verdwijnen geheel of gedeeltelijk. Bij ernstige klachten zijn meerdere sessies nodig en moet je als ontvanger ook leren om zelf dingen in je leven te veranderen. Vasthouden aan oude gewoonten helpt niet bij het oplossen van problemen die vanuit die gewoonten zijn ontstaan.

Een healing duurt meestal zo’n anderhalf a twee uur en kost € 70,00. Alle healings worden op afspraak gedaan en zijn persoonlijk.