Home » Healing » Healing met Inca Medicina

Healing

Een healing helpt je om diepgaand klachten van lichamelijke of geestelijke aard te verzachten of te verwijderen. Vooraf aan een healing krijg je altijd een krachtige reiniging van het lichaam, een zogenaamde Hucha cleaning.

Er zijn verschillende healingsmethodes die de Inca’s gebruiken en afhankelijk van de klacht waar je mee komt kies ik de methode uit die daar het beste bij past. Meestal werk ik tijdens de healing met een van mijn Mesa’s, Florida-water en Palo Santo. Tijdens de healing houd je gewoon je kleding aan. De sfeer is zacht en heilzaam.

Eerst wordt je gereinigd, dit gebeurd staand. Ik werk tijdens de energetische reiniging met palo santo, hucha stenen of de condor en arend veren.

Daarna ga je op de behandeltafel liggen. Je krijgt stenen uit de mesa op je lichaam, en ik werk met energie via mijn handen bij hoofd en voeten. Tijdens de gehele behandeling zal ik in gebed zijn en in contact staan met de ons omringende spirits, ik verbind mij met de levende energie en geef deze ook door.

In veel gevallen werk ik tijdens een healing ook met soul-retrieval. Oude trauma’s hebben het verlies van zielsdelen tot gevolg gehad. Hierdoor ben je niet meer compleet en is het lastiger te herstellen. Door ze terug te halen kan de healing sneller plaatsvinden. Tijdens de soulretrieval roep ik jouw zielsdelen weer terug worden ze ingeblazen bij je Pugu, dat bij het kruinchakra ligt.

Na de healing ervaren mensen vaak een gevoel van verlichting, en ervaren de meesten een zekere innerlijke kracht om de dingen weer op te pakken of aan te gaan. Ook pijnen verdwijnen geheel of gedeeltelijk. Bij ernstige klachten zijn meerdere sessies nodig en moet je als ontvanger ook leren om zelf dingen in je leven te veranderen. Vasthouden aan oude gewoonten helpt niet bij het oplossen van problemen die vanuit die gewoonten zijn ontstaan.

Een healing duurt meestal zo’n anderhalf a twee uur en kost € 75,00. Alle healings worden op afspraak gedaan en zijn persoonlijk.