Home » Inca Sjamanisme » Mesa Training

Een Mesa is voor de Paqo’s een heilige werktuig. In een Mesa vind je een collectie stenen waarmee healingen, inwijdingen en soulretrievals worden gedaan. Iedere steen is sacred en heeft een taak, een verbinding. Die verbindingen zijn er met jou als de drager van de Mesa, met het land waar ze vandaan komen en van de energieën van de natuur.

Wil je het pad van de Inca beginnen, onderzoeken of proeven, dan begin je met het samen stellen van jouw persoonlijke Mesa. Jouw Mesa bestaat uit twee doeken en 12 stenen.

Tijdens de Mesa Training ontvang je de complete uitleg over het opbouwen van jouw Mesa, waar de stenen een verbinding mee zouden moeten hebben en op welke wijze je die opbouwt, hoe je de stenen vind enzovoort.

We doen gezamenlijk de rituelen om je mesa te reinigen en te voeden alsook om deze een authentieke blessing te geven.

Heb je al een Mesa maar is je kennis weggezakt of naar je gevoel niet compleet, ook dan ben je van harte welkom om mee te doen.

Deelnameprijs: € 100,00 (totaalprijs)

Het is handig als je zelf al wat stenen van thuis mee neemt, stenen die je hebt gevonden in de natuur. Soms komt er een steen op je pad wanneer je begint met het samen stellen van jouw mesa, neem deze vooral mee! Ik leg je graag uit hoe je met deze stenen werkt en hoe je de stenen op roept om naar jou toe te komen.