Magie in je leven


Oh jongens ik had een feestje op het balkon afgelopen vrijdag, een feestje van absolute magie boven mijn hoofd. De Aurora Borealis was namelijk hier te zien (en overigens op heel veel plekken in de wereld!) Wat was er zo speciaal? Want met het blote oog zag je niet zo heel veel namelijk, af en toe een zweem met roze of groen. En ja, dat was het inderdaad met het blote oog… Maar als je via een camera keek, dan zag je hoe prachtig deze magnetische reactie tussen de zonnevlam en het aards magnetisch veld was!! Geweldig. Hieronder zie je een paar van mijn foto’s:

Nu is het wel vaker met mij dat ik enorm kan genieten van natuurschoon en van natuur evenementen. Ik kan er helemaal in op gaan. Ik voel ook de energie van zo’n zonnevlam enorm! En wat een energie was het, ik ben er nog dagen moe van geweest, maar het plezier en de verwondering was op die avond enorm. Maar wat doet die zonnevlam nou eigenlijk met ons? Want dat het iets doet is zeker. Dat is natuurlijk weer voor iedereen anders. Ik heb het ervaren als weer een verhoging van mijn energie, en dat mijn lichaam er moeite mee heeft is duidelijk, die loopt wat achter op mijn energie veld. Maar in mijn geest en mijn werk, merk ik dat het me goed doet, en dat ik weer volop ideeën en plannen zit nu het zwaarste lichamelijk voorbij is.

Iedere output van onze zon geeft ons de energie om mee te werken, om ons energieveld krachtiger en sterker te maken, om te groeien op spiritueel gebied of in je intuïtie. Het stukje magie dat je op die avond zag, heb je ook in jouw leven toe gelaten nu, en daar kun jij zelf ook mee werken.

Wat is dan Magie? Voor mij bestaat magie uit meerdere dingen, en dat is niet met een toverstafje en een spreuk werken zoals ons wordt voorgeschoteld. Het gaat soms wel verder en soms ook juist niet. Magie zit hem in het (leren) manifesteren, in het healen van onze (mentale) wonden, in het lezen van energie bij anderen, in het contact met de natuur om ons heen. We zijn allemaal tot zoveel meer in staat dan we beseffen en stukje bij beetje komt daar meer licht op en vinden we steeds weer nieuwe technieken en vaardigheden om voor onszelf die magie in ons leven te brengen. Ik hou er van!

Wat kunnen wij dan wat niet als algemeen bekend staat? Het weer beïnvloeden, mensen naar ons toe trekken of juist afduwen om onszelf te beschermen, healen, energie zien (aura’s ed.) contact maken met de bomen, dieren, stenen enzovoort. Maar ook de meer materialistische mogelijkheden zoals klanten en geld aantrekken, een parkeerplek manifesteren of jezelf of je spullen onzichtbaar/onopvallend maken zodat een ander er niet aan zal zitten. Hocus pocus? Ja misschien een beetje, maar wel heel handig!

Al die vaardigheden, ze komen steeds meer in de mainstream media, waarbij voor het stukje manifesteren de laatste tijd enorm veel aandacht krijgt. Voor nu ben ik vooral in het moment zo blij geweest, zo gefascineerd door de prachtige kleuren in de lucht!

Dankjewel lieve Zon, Taita Inti, Ra, Sol, voor jouw energie waar wij van mogen genieten iedere dag weer. Meestal door jouw licht en warmte, en afgelopen weekend voor die prachtige magnetische Aurora Borealis.