Home » Reading

Soms komen we in ons leven situaties tegen waarbij we even niet weten hoe we verder moeten. We zien door de bomen het bos niet meer, of we krijgen te maken met dingen waarmee we vrijwel nergens terecht kunnen.

Als medium kan ik je helpen met het geven van inzicht en ondersteuning in deze situaties en processen. Daarbij word ik geleid door jouw en mijn gidsen die hun liefdevolle inzichten doorgeven en met je willen delen.

Ik werk daarbij tijdens  het consult via automatisch tekenen en eventueel aanvullend met het edelstenen orakel en/of met orakel kaarten. Je kunt hierover meer lezen op de desbetreffende pagina’s.

Tijdens de reading kan blijken dat u behoefte heeft aan een energetische reiniging, deze wordt dan tijdens het consult gedaan. Mocht u meer baat hebben bij een healing dan wordt daar een aparte afspraak voor gemaakt.

De toekomst kan ik u niet voorspellen, wel kan ik u helpen met inzicht te geven, ondersteuning in uw persoonlijke proces of spirituele groei. Echter wees je bewust dat het jouw proces is en dat niemand dat van je over kan nemen. Zelf maak je de keuzes in het leven en zelf zul je de stappen moeten nemen die nodig zijn, want het is tenslotte jouw leven.

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *