Home » Reading » Edelstenen orakel

Al een tijdje werk ik met mijn edelstenen bord en edelstenen om met behulp daarvan via de gidsen informatie en inzicht te verwerven. De gidsen helpen mij bij het uitpendelen van uw persoonlijke steen, die een inzicht geeft in uw situatie op dit moment. De stenen die ik blind erbij pak en op het bord neerleg of laat vallen, vertellen samen met uw persoonlijke steen uw verhaal. Niet in details, maar in grote lijnen.

Uit deze ligging van de edelstenen, de betekenis en energetische waarde van de edelstenen kunnen uw situatie en de mogelijkheden of adviezen naar voren komen.

De edelstenen werken zeer zuiver en de gidsen vinden het een fijne manier om met mij samen te werken.

Het bord heb ik zelf gemaakt, naar aanleiding van een graancirkel die tot mij sprak in energie toen die in 2009 verscheen in Engeland. De vorm van deze graancirkel heb ik vertaald op het orakelbord en is de basis van de duiding. Ik pendel tijdens het consult uw persoonlijke steen uit, en laat andere stenen het bord aanvullen zodat er een beeld ontstaat dat aansluit op uw vraag of dat een algemene reading geeft van u en uw omstandigheden. U kunt het vergelijken met een tarot-legging.

Indien nodig of wenselijk is er ook direct een healing mogelijk vanuit de edelstenen zoals zij op het bord liggen of behoren te liggen. Soms wordt er met de stenen geschoven om aan te geven hoe het zou mogen of moeten zijn, waardoor u een beeld krijgt van welke kant u op kunt gaan en waar u op kunt focussen om in een betere positie te komen.

Duidingen kunnen voor één persoon zijn of voor meerdere, afhankelijk van uw vraag. Tijdens de duiding mag u vragen stellen die dan aan de hand van de doorgegeven informatie worden beantwoord vanuit de ligging van de edelstenen of door aanvulling van de gidsen.

Een consult met het edelstenen orakel gaat op afspraak en duurt ongeveer een uur. De prijs hiervan is €50,00.