Bijna Kerst…


Hebben jullie dat nou ook? Dat gevoel dat alles nog even af moet voor de Kerstdagen er zijn? Hier gaan nog de laatste readings en zielstekeningen de deur uit, en bereid ik de laatste workshops en lessen voor. En dan al die feestjes tussen door! Van vrijwilligers werk uitnodigingen tot een weekendje uit met het werk van manlief. Uitgaan met vrienden en wat leuks doen met de kinderen. Het is allemaal super leuk, mar soms voelt het ook wel als stress zo kort voor de feestdagen. En ik kijk er enorm naar uit om even tot rust te komen: Na de Kerst! Want jawel, op die Kerst-dagen zelf moet er natuurlijk ook nog gekookt worden en voor geliefden gezorgd worden. En dan? Dan ga ik een paar dagen in quarantaine hahaha, even op mijzelf zijn dus! Lekker een grote puzzel op tafel, genieten van de rust, bijkomen van alle hectiek, een goed boek lezen (ik heb er nog een paar liggen, dus hopelijk geen keuzestress), lekker wat wandleen of fietsen (ligt aan het weer). Wat verlang ik soms naar die rust, want ook als medium geef je veel, vragen mensen veel, soms bewust, maar vaak ook onbewust. En ik geef graag, jazeker, maar zoals ik zelf zo vaak tegen anderen zeg: wees lief voor jezelf, en neem de tijd voor je zelf, om weer op te laden… dat moet ik natuurlijk zelf ook geregeld doen.

Stiekem kijk ik natuurlijk ook al weer verder vooruit, want er staat voor volgend jaar alweer zo veel leuks op het programma:

  • De Chakra cursus die start in februari
  • Oceandrumsworkshop op 2 maart
  • Reiki cursussen
  • De Inka lessen die ik mag doorgeven
  • Meditatie avonden
  • En de laatste 2 avonden van de Nusta Karpay

Allemaal prachtige dingen om naar uit te kijken en waar mijn hart van gaat zingen. Voor nu wil ik jullie allemaal via deze weg enorm bedanken voor jullie mooie aanwezigheid, online of live. Door jullie ben ook ik weer gegroeid, meer bewust geworden. Ben ik dankbaar voor wat ik met jullie heb mogen delen, in liefde, in energie, in kennis en wijsheid, in spiritualiteit. Ik wens ook jullie een mooie periode van rust toe na die drukte van nu, en dat jullie vol goede gevoelens en intenties vol liefde en licht het nieuwe jaar mogen verwelkomen.

Liefs, Jorine xxx