zonnewende 2020


Wat is er nou eigenlijk gebeurd??? Ik kan je mijn deel vertellen… misschien herken je jezelf in het verhaal, of heb je een aansluitende ervaring. Lees hieronder mijn verslag van de maand december 2020.

Dit verhaal speelt zich af in de twee weken voorafgaand aan de zonnewende van 2020. Het zijn beelden die ik via visioenen of meditatie kreeg, en geven een beeld van wat er is gebeurd en hoe de energie steeds in stappen ieder jaar wordt verhoogd. Dit was een belangrijke gebeurtenis in het jaar 2020 van onze jaartelling.

8-12-2020

Ik ga naar bed en krijg de vraag/opdracht om de andere dag te mediteren, om op zielsreis te gaan. Ik krijg niet vaak een opdracht en vind het dus bijzonder. Daarom neem ik mij dan ook voor om de opdracht op te volgen.

9-12-2021

In de ochtend ga ik er voor zitten en focus me op waar ik ben en wat ik doe in zielenland (de plek waar ik naar toe ga in mijn meditaties en visioenen).

Het is een korte meditatie met voor mijn gevoel vreemde beelden, waar ik niet direct wijs uit wordt, het voelt enigszins bedreigend aan. Ik krijg namelijk het beeld van een zwarte piramide in China. Ik werd meegenomen naar die piramide, maar kon me er niet duidelijk genoeg op focussen, ik krijg maar enkele gegeven helder: Het is een zwarte piramide, er is een dreiging van het leger, ik kon er niet bij komen. Het voelt alsof ze de piramide willen vernietigen of in ieder geval de kracht ervan willen indammen. Ik weet op dat moment niet of ik echte beelden krijg of dat het symbolisch is. Wel krijg ik de naam van de piramide of de plaats waar hij ligt: Chi-han (dat is hoe ik het fonetisch hoorde)
Ook krijg ik te horen dat we er moeten zingen, om de verstoring te doorbreken of iets dergelijks. Ik voel enorm veel verstoring ook tijdens de meditatie. Na mijn meditatie schrijf ik alles op, waarna ik mijn vriendin Marianne een berichtje stuur met de vraag of zij mee kan kijken en wat haar idee is…

Marianne schrijft mij het volgende terug:

Lieve Engel, ja, ik ga voelen en weet dat ik een zelfde beeld heb gehad in mijn droom, vannacht. Ik heb sinds 1 jaar les in het geluiden maken en het beschermen van deze heilige plaatsen.

Ik schrijf haar weer terug:

Oh wat bijzonder dat jij dat gedroomd hebt vannacht! Want ik kreeg gisteren avond de opdracht om vanochtend te mediteren en toen kwam dit!
Ik weet niet of het een heilige plek is… het voelde eerder als het tegenover gestelde… alsof er met verkeerde dingen wordt gewerkt… maar misschien is dat mijn associatie met zwart?
In ieder geval weer mooi dat we allebei die boodschap krijgen.

Marianne:

Ja, super, dat wij beiden de berichten doorkrijgen. Gisterenmiddag zat ik in meditatie en kreeg te horen dat jij mij zou contacten…. ik mocht rustig afwachten….

De pyramide in Xyan ( chihan) is oorspronkelijk een witte pyramide. En heet ook eigenlijk: “ witte Pyramide” Deze pyramide is bedekt met zwarte aarde-> reden: hij mag niet opvallen in het landschap.

Het landschap waar deze pyramide staat, staat vol met piramides, ik ben er fysiek geweest, maar mocht niet naar deze pyramide toe-> het leger van China “bewaakt “ al deze piramides. Dat “ bewaken” wordt gedaan met een soort stoorzenders, net zoals op jouw tekening

In meditatie krijg ik door dat deze gehele kluster van piramides in China verbonden is met:

1: de Heilige Inca vallei Peru
2: Pyramides van Gizeh
3: Uluru in Australie
4: Pyramides in Mexico etc

De lijnen waarmee deze piramides verbonden zijn, heten “ songlines”, volgens de Aboriginals. Deze songlines worden geactiveerd door te zingen.
Nu wil het geval dat ik nu inmiddels 1 jaar lang bezig ben geweest en nu nog, om “ in te tappen op deze songlines…. hiermee heb ik de afgelopen jaar, dieren en mensen mogen genezen. De vibraties zijn zo hoog, liefdevol en het is prachtig liefdevol werk om met je eigen Soul Voice te mogen werken.

Binnenkort-> rond 21 december, gaat volgens de traditie van de Aboriginals, de “ box” die begraven ligt onder Uluru, opgegraven worden door de Aboriginals en met Hun geluid ( songs) wordt vanuit andere dimensies Uluru geactiveerd als soort stekkerdoos. Deze doos, activeert rechtstreeks de Witte Pyramide in China, De Piramides in Gizeh, de Heilige Vallei in Peru en de Piramides in Theotiwakan en andere plaatsen op Pacha Mama……

Al het geluid wat mens, dier, plant etc. Kan maken, worden lovesongs genoemd. Alle indigenous weten dat en zullen paar dagen voor 21 december starten met zingen over de gehele wereld/Pacha Mama. -> To awaken the Divine, ta awaken Pacha Mama, to Awaken the whole Cosmos…..

Ik krijg in meditatie door dat de driehoek met de tegenovergestelde “C’s de communicatie is die tussen de piramides plaats vindt

Ik ben verbijsterd door wat ze me allemaal verteld, ik heb gemerkt dat ik sinds deze zomer heel vaak geluid en dus ook zang gebruik tijdens mijn werk en tijdens meditaties. Ik stuur haar het volgende berichtje:

Dus het negatieve wat ik voelde was die energie van het leger! Voelde zoiets en kon het niet helemaal plaatsen… die songlines… ooohhhh ????? ik had er echt nog nooit van gehoord!!! Dankjewel voor alle informatie!!!

Marianne:

Lieve Engel, ?graag gedaan. Ik zing de komende weken met je mee…. we gaan elkaar ondersteunen de komende periode met zingen, tegelijk met alle indigenous all over the world. Met genieten, plezier en prachtige momenten van groot Geluk, in Licht en Liefde….van Hart tot Hart, lieve, lieve Engel ??

11-12-2020

Ik mediteer weer en maak het volgende mee:

k ben onder de zwarte piramide, via een soort van tunnel kom ik in een open ruimte. Hier zijn meerdere personen of spirits aanwezig. Eentje voelt als Merlijn, een ander voelt als Salusa, van Sirius. Ik voel dat deze wezens van allerlei verschillende sterren en of planeten zijn.
Er is een grote ronde tafel in het midden waar we omheen staan. Er op, of er boven, is een heldere lichtbron, een bol van licht. De sfeer is sereen… we zingen, eerst 1 toon, soms wat variatie. Dat is alles wat we doen.
In een kring staan en zingen, onder deze piramide in een donkere ronde kamer met een bol van licht in ons midden. De bol is niet op tafel maar zweeft, dit door de vibratie van ons zingen. En terwijl ik hier weer in mijn gewone aardse dingen verder ga, weet ik dat een deel van mij, mijn hoger zelf, daar blijft om te zingen, om de vibratie te verhogen. We zingen allemaal ons eigen lied van liefde en voor Pacha Mama.

Ik laat Marianne weten via what’s app wat ik zie en wat we doen; zij reageert als volgt:

Lieve Engel???☀️?dankjewel voor dit delen.
ik ben je zo diep dankbaar, de tranen staan in mijn ogen van Geluk???
ja, alle sterrengroepen zijn NU in volle actie en het is zo sereen en zo diep van Liefde, ieder straalt met zijn/ haar diamanten lichaam, jij ook???zo bijzonder mooi!!! blijf aub zingen, ik zing ook mee en kom regelmatig naast jou in diepe verbinding met je mee zingen.

Ik werk nu ook met Merlijn energie, en de diverse sterrengroepen energie…..in Munay

12-12-2020

Heel kort kijk ik in de kamer onder de piramide. De lichtbol zweeft hoger, nu ongeveer op ooghoogte, waar het gisteren nog op navel hoogte was. Ik voel dat de licht bol door ons gezang uiteindelijk midden in de piramide of hoger zal gaan stralen. Door de vibratie van het zingen en van ons gezamenlijke licht stijgt de bol steeds hoger.

Iedere dag neem ik nu een moment om te waarnemen wat er gebeurt en om me weer even aan te sluiten in de groep, om mee te helpen met het geheel.

15-12-2020

Ik stem weer af op de kamer onder de piramide in Xi-an. We zijn nog steeds aan het zingen onder de piramide, de lichtbol is nu in de onderste laag van de piramide gestegen. Ik zie ook buiten de piramide een kring van jonge kinderen, ze staan met velen rondom de piramide en nu ook net als wij zijn ze aan het zingen!
Ik zie dat de lucht er intussen helemaal roze kleurt! En ik zie ook dat in de laag zwarte aarde, die over de piramide ligt, zaadjes tot bloei komen… er komen steeds meer bloemen tot bloei op de piramide, de meesten staan nog in de knop. Het zijn witte bloemen!

Terwijl ik nog langer blijf kijken zie ik dat ook boven de piramide zich licht wezens verzamelen, engelen, en ook zij zingen.
Het wordt steeds sterker en krachtiger.

16-12-2020

Ik ontvang een filmpje over de sterrenpoorten die op 21-12-2020 zullen worden geopend, en er komt zo veel in terug van wat ik de laatste dagen al tijdens mijn meditaties heb waargenomen. Zo mooi ook dat ze spreken over het roze licht dat naar ons toe zal komen, het roze licht van de vrouwelijke energie!! Nusta Energie. Hoe mooi! Ik krijg van allerlei kanten bevestiging! Er schijnt gisteren zelfs een smurfen filmpje op tv te zijn geweest, waarin een kring van smurfen en Gargamel samen zingen om een boze tovenaar af te weren, geweldig!

17-12-2020

Ik ben een meditatie sessie via google meet aan het voorbereiden als ik ineens zie dat de app het zelfde symbool heeft als ik heb getekend op 9 december. Ik vind het heel grappig, zowel de puntige piramide als het hyperlink symbool staan erop. Mooie bevestiging.

Ik lig al in bed als ik nog even kijk bij de piramide. Ik zie nog steeds de zelfde beelden, alleen nu gaat ons licht feller stralen, het lijkt alsof ieder van ons in die kamer onder de piramide een witte licht piramide over het hoofd krijgt. Een tijdje later komt er ook van onderen een omgekeerde bij en vormt bij ons allemaal een Merkaba. Bij iedereen begint het te draaien… Het wordt heel erg licht. Ik wordt er draaierig van en val in slaap.

18-12-2020

Ik mediteer in de ochtend en kom direct in de kamer weer. Ik zing en zing. Mijn Merkaba is groot!! Dan zie ik eigenlijk twee dingen gebeuren:

1: De Merkaba’s van de groep worden samen een hele grote Merkaba, die zachtjes begint rond te draaien
2: Onze diamanten (ieder heeft er twee) smelten samen, iedereen heeft nu ieder 1 verbonden diamant (in een kruisvorm), deze blijft wel bij de eigen ziel en smelt niet samen met die van de anderen.
De aarde begint te trillen en te beven en schudden en ik voel ineens enorm veel energie, ik krijg het heel heet!
De lichtbol in de piramide kan ik met niet op focussen, het is zo veel wat er gebeurt allemaal tegelijk, ook met ons onder de piramide!
In de loop van de dag voel ik veel duizelingen en af en toe moet ik me echt vasthouden om niet om te vallen, zo heftig is het!

19-12-2020

Ik kom weer in de kamer en iedereen ligt op zijn rug op de grond. Omver geblazen door onze eigen energie! Dus dat was wat ik gisteren voelde… Ik pak „oma’s” flesje met kruidendrank (jawel net als bij Asterix hahaha) en geef iedereen wat druppels in de mond. Iedereen lijkt weer bij te komen, ik ook, en we gaan weer staan om verder te zingen. Er is verder niet veel veranderd; de lucht is roze, de kinderen en de engelen boven zijn er nog steeds , onze mega merkaba is nog intact en ook onze diamanten stralen in verbinding. Ik zie dat de lichtbol intussen een flink eind hoger is gekomen!
En het topje van de piramide is veranderd in goud. Alle witte bloemen staan nu in bloei, zodat de piramide weer wit lijkt! Wat prachtig om te zien dit allemaal…
We chanten zachtjes door, het is nu een delicaat proces en dit vind plaats over de hele wereld, op vele heilige plekken, er zijn duizenden zielen bij betrokken…

20-12-2020

Vanochtend ben ik weer naar de groep in de kamer onder de piramide geweest. Iedereen was zo blij! We stonden hand in hand, te zingen en te dansen! Het licht was er zo mooi!!

De lichtbol is nu vlak onder de top en ik zag dat de top van de piramide nu echt van goud is. Er boven ijlkt het alsof er iets aan het draaien is, een soort van werveling. De piramide „zoemt” en ik hoor al deze hele dag zachte fluittonen in mijn oren. De hele aarde lijkt te zingen.

21-12-2020

De fluittonen zijn sterk vandaag! Als ik in de ochtend kijk zie ik de bol van licht boven in de piramide! Er is een poort van licht geopend naar het netwerk rond de aarde. Het is echt prachtig!!

In de avond doe ik de groeps-meditatie, ik wil naar de piramide, maar eens toen we onze cirkel vormden werden we omhoog getrokken en zie ik zo veel mensen in de zelfde soort van cirkels van licht rondom de aarde zweven. Samen vormen a die lichtcirkels een licht netwerk rond de hele aarde. Allemaal met elkaar verbonden. Het is prachtig, indrukwekkend en ook zo vol liefde, vol van verbinding.

We gaan met de groep nog even naar de kamer onder de piramide, daar lijkt het een feest. Iedereen in de kamer bedankt elkaar. We worden door het midden van de piramide omhoog gezogen, naar de gouden punt, gaan er dwars doorheen en komen via de kolom van licht were als cirkel in het licht netwerk rond de aarde.

We zijn met alles en iedereen verbonden, mijn handen stromen, hitte, warmte en energie.
Het is klaar, het werk is gedaan voor nu.

Ik voel me leeg, moe, maar oh zo dankbaar en blij tegelijk. We hebben met zijn allen weer een hele grote stap gezet. Ondanks alle ellende van 2020 zijn we dichter bij elkaar gekomen, en hebben we elkaar meer en meer leren waarderen.

22 december en daarna…

In de naloop van deze gebeurtenis heb ik veel dromen. Eerst over een roze kolibrie die mijn derde oog aantikt in mijn droom, en een paar dagen later zie ik voor het eerst van mijn leven een blauwe ijsvogel vliegen op een plek waar ik al honderden keren ben geweest, maar ik had nog nooit zo’n vogeltje gezien…
Weer een paar dagen lopen we in het bos en wordt ik begroet door de bomen; hun blaadjes beginnen spontaan te trillen als ik bij ze stil sta (en nee het waait niet!). Zo’n vrolijk geritsel, ik wordt er zo enorm blij van! Het is alsof de natuur mij overal begroet nu.

05-01-2021

En ik droom weer… dat ik in een stadion wordt aangeraakt door Gandalf of Merlijn, hij houdt mijn hoofd vast en het lijkt of hij me vraagt om te zingen, te blijven zingen, om mijn energie op gelijke hoogte vast te houden. Hij geeft het hele stadion waar we zijn de opdracht om te zingen, iedereen zijn eigen lied. Eerst is het een enorme kakofonie… maar dan…

Klinkt in heel het stadion Oooooooohhhhhmmmmmmm……

Tags: , ,

One Response so far.

  1. Hanke says:

    Wat fijn dat je dit deelt, Jorine, het geeft me kracht om verder te gaan, me steeds opnieuw te verbinden met allen die het net van licht dragen. Dank je wel !