Inka Pad, healingen en levensvisie


Hoera hoera hoera, ik ga het Incapad doorgeven! Ik was het al een tijdje van plan en nu is het echt een hot item in mijn agenda geworden! De cursus start op 25 september 2018. Hieronder volgt een kopie van de uitleg en de planning van de cursus.

Meld je lekker aan, want er is veel te leren en veel te ervaren tijdens deze mooie cursus. Een cursus waar je ook verder mee kunt in je eigen praktijk en dagelijks leven.

Incapad leergang 1e jaar

Groepslessen voor mesa houders die verder willen op het inca pad

Dit eerste jaar bestaat uit 6 les-dagen waarin we ondermeer de inca healing leren, de samin chawai blessing, de kippu camayoq, samenwerking met de bergen, krachtdieren, winden en nusta’s, en waarin je je 1e inwijding, de Munay Karpay, ontvangt.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

avond 1: Kennismaking met de groep. Despacho ter opening van het 1e leerjaar, vragen om de goedkeuring van de spirits, en meditatie naar het waarom jij dit pad wil bewandelen en wat het je zal brengen. Je leert ook om een heilige ruimte te openen op deze dag.

avond 2: Leer nogmaals de diepere betekenis van je Mesa, maak kennis met je stenen, reinig ze, voed ze, bless ze en je leert de Inca Kalpa Meditatie. We kijken samen naar de inhoud van je mesa en gaan voelen waar de aanvulling of verandering nodig is.

avond 3: Samin Chai ; de blessing van de Inca’s, hoe haal je de energie op, welke energie is het en hoe breng je die naar de persoon tegenover je, of naar jezelf.

avond 4: Mesa healing: de basis healing die je doet met de stenen uit je mesa. Een zeer krachtige healing die je voor bijna alles kunt gebruiken.

avond 5: Soul retrieval met de kolibries en de gevleugelde slang. Zeer mooi ritueel dat eventueel tijdens een Mesa healing gedaan kan worden, of los van de Mesa Healing. Uitleg van de theorie en de uitvoering.

avond 6: Leer de Kippu Camayoq, de reiniging met draad en het energie brengen met draad. Een hele krachtige reiniging en energie brenger.

Bij het eerste leerjaar hoort ook de eerste inwijding; de Munay Karpay, de opening van het hart, het aanbrengen van een zaadje van licht in je hart. Deze inwijding duurt ongeveer 2,5 uur. Uitleg over de inwijding ontvang je tijdens de eerste les van de cursus. De inwijding gaat privé op afspraak. Zonder deze inwijding is je leerjaar niet compleet.

Het leerjaar gaat van start wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn.

Bijdrage: € 300 totaal, incl. 1e inwijding in de Hatun Karpay: Munay Karpay. De lessen kunnen a €30,00 per avond betaald worden, de Munay Karpay is €120,00 en je mag in delen betalen.