Welkom op de site van Claire Wisdom


Mijn naam is Jorine Taal en ik heet u welkom op deze site van mijn praktijk Claire Wisdom.

Al vanaf mijn jeugd was ik erg gevoelig en voelde veel dingen aan komen. Maar door nare ervaringen schoof ik het paranormale veelal van me af al had het altijd mijn interesse.

Na een aantal intense gebeurtenissen voelde ik in 2008 dat ik er nu iets mee moest gaan doen.

Ik werd door mijn gids geduwd richting Reiki en ben daar dan ook mee begonnen. Reiki 1 en 2 heb ik dan ook beide in 2009 gedaan, waarna er van alles in een sneltreinvaart volgde. Ik begon visioenen en beelden te krijgen van andere dimensies, waarin ik een aantal taken vervulde en waar ik mijzelf van een andere kant leerde kennen. Ervaringen die voor mijzelf en voor anderen om mij heen heel herkenbaar bleken.

In 2011 ben ik de mediumtraining bij Ilona Roem van de Blauwe Lotus in Leiderdorp gaan volgen, om enige handvaten te krijgen.

Na de training ben ik in eerste instantie gratis readingen gaan geven via internet op een tweetal spirituele sites, wat ik nog steeds in beperkte mate doe. Maar deze readingen zijn kort vanwege het vrijwillige en kostenloze karakter. Echter ik heb gemerkt dat mensen geholpen worden met mijn hulp en dat de vraag naar diepere inzichten toeneemt. Om de behoefte aan meer diepgang in readings, consulten en workshops te kunnen invullen, heb ik gekozen voor een eigen praktijk.

Als je geïnteresseerd bent in een reading, workshop of healing kun je op de betreffende pagina’s kijken. Op de prijzen en contact pagina vind je meer gegevens om contact met mij op te nemen. Voor het aanmelden voor een workshop kunt u mij een e-mail sturen of mij telefonisch bereiken, je kunt ook een comment achterlaten onderaan dit blad.

Iedere lange weg begint met één enkele voetstap en dit is mijn eerste voetstap op weg met mijn nieuwe praktijk.

Jorine Taal.

 

Tags: , ,