Nieuwe Plant


Wat was het weer fijn om vandaag even naar een tuincentrum te kunnen gaan!! Heerlijk wandelen tussen al dat groen en dan iets mee nemen naar huis en in je huis plaatsen. Een grote plant! Daar ging ik voor. Het herinnerde me aan bossen, planten, bloemen, lente, groen, natuur… En dat is natuurlijk heerlijk toch? We hebben dat groen om ons heen zo hard nodig tenslotte. Het helpt ons enorm om te aarden en ons met de Aarde te verbinden.

Ik heb een heerlijke grote plant gekocht, zo eentje die de oude lucht in je huis verfrist en ververst. Prachtige groene bladeren en hier en daar een witte bloem.

Wij mensen hebben niet alleen groen om ons heen nodig, we hebben het ook nodig om zelf te aarden, en soms lukt dat niet zo makkelijk. Wil jij nou ook weer even opnieuw aarden, en opladen en misschien ook je energie even later opfrissen? Kom dan gerust ook bij mij langs in Lovte. Ik haal tijdens een healing oude energie weg, help je om beter te aarden en geef je veel nieuwe kracht en energie. Je zult je weer heel wat frisser en krachtiger voelen na zo’n Inka Healing!

Neem contact op met mij via telefoon: 06-18561123 of via email: jorine@clairewisdom.nl Of neem gerust ook een kijkje op mijn website wat er nog meer mogelijk is: www.clairewisdom.nl

Lieve groeten,

Jorine Taal, Claire Wisdom

Tags: , ,