Channeling de 4 op 14 november 2012


Woensdag 14 november 2012

Luister naar de wind, voel haar adem door je haren en ervaar dit deel van jou als één geheel.

Voel de zon, prikkend in je ogen, de warmte op je huid en weet dat ook dit onderdeel is van het grote geheel hier op aarde.

Laat alles deel uitmaken van wie jij bent, en laat alle oordelen daarmee los. Als je alles en iedereen bent is een oordeel niet meer nodig. Alles bestaat in, om, rond en door jou heen.

Afscheiding is op dat moment een illusie aan het worden en acceptatie van de ander in al zijn vormen is eenvoudig en aanvaardbaar.

Het natuurlijke gevoel van eenheid met aarde en kosmos is een groeiend besef op de aarde, een stap dichter naar het ware leven in de verschillende dimensies van ervaren. Het aarde domein is jullie basis op dit moment, maar het ervaren en verkennen van de andere lagen van bestaan neemt steeds sterkere vormen aan. Hiervoor is een geloof in het eigen liefdevolle hart de krachtigste motor.

Geloof in jezelf, vertrouw op wat je voelt en ziet, wees liefdevol naar jezelf toe. Een fout is door iedereen wel eens gemaakt, en mag je niet belemmeren om door te gaan, want een fout is eigenlijk het leren van een speciale les, die voor jou bedoeld is. Op het moment dat je de les begrijpt is de les ook klaar, en kun je verder naar de volgende stap in je groei.

Over korte tijd staan de feesten van het einde van vele cyclussen gepland. Het einde van dit zonne-jaar, maar ook het einde van een donkere periode. Hierna zal het alleen maar lichter en lichter worden.

De nieuwe generaties die nu tussen jullie geboren worden zijn meer en meer kinderen van het lichte met het christuslicht in zichzelf verweven. De aantallen groeien en laten ons zien hoe langzaam onze wereld zal veranderen. Er zal gelijkheid zijn tussen deze kinderen, de sexe is steeds van minder belang en je zult ze zien spelen met beiden, ongeacht hoe hun ouders daar over denken.

En zo zullen de verhoudingen in balans komen, vanuit de gelijkwaardigheid van alle zielen. Veel van deze kinderen zijn speciaal bij jullie terecht gekomen, die deze woorden ook lezen. Ze zullen soms nog moeite hebben met leeftijdsgenoten, maar voor hen bevat dit ook krachttraining om hun ware kracht te ontdekken. Jullie die deze kinderen begeleiden wordt gevraagd om ruimte te bieden voor hun ontwikkeling in de wijze die zij aangeven. Liefde is het aller allerbelangrijkste. Deze kinderen bepalen zelf hun weg, al van jongs af aan en weten vanuit hun onderbewuste al heel goed wie/wat wel bij hen past of juist niet. Het zich toeleggen op aspecten die hen zeer interesseert is een duidelijke aanwijzing die zij zelf mogen volgen en waarin de begeleider hen mag steunen.

Natuurlijk heeft ieder mens ook taken die men liever niet zou doen, maar die horen net zo goed bij het leven op aarde, en daar zullen ze begrip voor hebben als het met de juiste uitleg en motivatie naar hen gebracht wordt. Zij zullen met even veel liefde ook deze taken vervullen.

Voor de komende feestperiode raden wij jullie aan om na te denken over de essentie van de feesten, maak gebruik van je gevoel om er iets bijzonders van te maken en het Samen-Zijn te belichten vanuit het licht der liefde. Betrek heel het leven in jullie feesten. Adem diep de sferen en geuren en laat uw hart zich verblijden.

De vier.

 

One Response so far.

  1. Michy says:

    Heel erg mooi, dank je. Lieve groet, Michy xxx