Vakantie


Ja, het is alweer zo ver, de zomervakantie is min of meer begonnen hier bij mij thuis. Twee pubers die op de middelbare school zitten hebben hun proefwerkweek afgerond en zijn meer vrij dan dat ze op school zijn nog. Dat betekent ook voor mij weer even genieten van wat meer vrijheid en even alles los laten van het afgelopen “school”jaar. Tegenwoordig gebruik ik zelf de maya kalender als agenda en kan ik dus zo meegaan in de zelfde cyclus ­čśë Eigenlijk wel zo makkelijk met schoolgaande kinderen.

In de vakantie is het voor mij niet mogelijk om consulten te geven bij mij thuis. Wel de online consulten, want die kunnen in de avond plaatsvinden of op tijdstippen dat het even wat rustiger is hier. De zielstekeningen kunnen dus gewoon doorgaan.

Op 27 augustus gaan we weer volle bak van start, met leuke workshops en cursussen. Bedoeld om je dichter bij je ware zelf te brengen en je eigen spiritualiteit te ontdekken of te versterken. Natuurlijk is gezelligheid hierbij ook belangrijk, het samen doen is namelijk ook heel leerzaam, boeiend en krachtig.

Ik wens jullie allemaal een fijne zomer toe, een zomer met mooi weer, mooie mensen en mooie gebeurtenissen. Fijne vakantie.

Jorine Taal