De nieuwe Inca Medicijn school is begonnen


In het weekend van 25 oktober is de nieuwe Inca Medicijnschool van start gegaan. Met een mooie Despacho waarin ieders intenties zijn geblazen en de fundering van de nieuwe school is gelegd was de start vol ceremonies en rituelen. Wat was het mooi en wat een dankbaarheid was er in iedereen. Harten werden geopend en emoties kwamen los!

IMG_2960

Intussen wordt er druk geoefend met de doorgegeven methoden en gaan er nog meer workshops gevolgd worden, waarin we iets dieper ingaan op de methoden en leer van de Paco’s Don Alejandro en Dona Santusa. En ja, natuurlijk worden er al enkele rituelen toegepast in de praktijk hier bij Claire Wisdom. Ik zit tenslotte niet voor niets op deze prachtige school!

Komende vrijdag is er al de workshop Werken met een Condor- of Adelaarsveer. En hierin maak je kennis met het schoonmaken met behulp van de veren van Condor of Adelaar. Iedere deelnemer ontvangt tijdens de workshop 1 veer van Condor of Adelaar.  We maken daar een mooie houder aan, zodat je er krachtig mee aan de slag kunt. Het belooft weer een mooie workshop te worden op 14 november (vanaf 10 uur).

Prijs van deze workshop is € 55,00. Voor meer informatie of aanmelden kijk je ook even op Facebook. Aanmelden kan ook per e-mail naar: jorine@clairewisdom.nl