Inca Medicin School


De kogel is door de kerk zouden ze zeggen hier in Nederland, ik heb besloten om deel te gaan nemen aan de Inca Medicin School bij WalkingInBeauty in Rotterdam. Ik moet nog door de ballotage commissie, maar dan mag ik als laatste deelnemer mij toevoegen aan de eerste groep studenten die de leer van Don Alejandro en zijn voorvaderen door mag gaan zetten met vele anderen, via de Inca Medicin School.

Don Alejandro en Dona Santusa zullen ons gaan begeleiden de komende tijd en ik kijk er naar uit om veel van hen te leren en me nog meer terug te gaan herinneren van hoe het zou moeten en hoe het zou kunnen zijn! Wat mooi toch weer, dat ik hier in rol. Maar het werd een tijd geleden al aan mij getoond, dat ik mijn oude dingen los zou gaan laten en een nieuwe weg in zou gaan slaan met de zwarte panter die in mijn zielsreis kwam. De weg naar “huis” zoals hij me toen liet voelen.

Het mooie is, dat ik al lang bezig ben om deze “kennis” en wijsheid in mijn praktijk toe te passen. Ik gebruik meer en meer de oude rituelen en vaardigheden die ik opgevist heb uit mijn akasha, uit mijn ervaringen met de paco’s en uit wat ik voel dat ik mag en kan doen. Het voelt fijn, het is de weg van mijn hart. Wees niet ongerust dat ik me uit ga dossen in allerlei vreemde kleding, want dat is vooralsnog niets voor mij ­čśë Jorine blijft echt wel Jorine!

Ik kijk er naar uit om de komende jaren heel veel te gaan leren, fijn om weer wat nieuwe verdieping te krijgen en daarmee dus ook meer vaardigheden en kennis.

Lieve groetjes,

Jorine