Medicijncirkel buiten op 27 mei 2014


Op 27 mei houdt ik de medicijncirkel avond in de open lucht.  We gaan dan in een groep naar een open plek in de natuur waar we gezamenlijk een medicijncirkel gaan leggen. Je mag je eigen stenen meenemen om ertussen te leggen. Het is niet de originele medicijncirkel zoals die in Noord Amerika wordt gelegd, maar een afgeleide ervan die ik intuïtief op dat moment doorkrijg.

We houden een ceremonie waarbij we een healing uitvoeren en onze negatieve energieën afdragen aan moeder aarde. We doen dit door bloemen, veren en andere organische materialen in en rond de cirkel te leggen.SAM_0255

Wil je meedoen, laat het dan even weten, dan houd ik daar rekening mee. Trek stevige kleding en schoenen aan want we moeten een stukje door het bos en een veld lopen. Een kleed of kussen om op te zitten is ook fijn. Verder mag je zelf stenen, een mesa, veren of ander materiaal meenemen, voor de rest wordt gezorgd. Verzamelen is bij Claire Wisdom om 20:00 uur.

Deelname aan de avond is € 15,00 per persoon