Category Archives: zielstekening

Win Aktie op Facebook


Op de facebook pagina van Claire Wisdom is een winaktie gaande. Wil je ook meedoen neem dan even een kijkje op het volgende adres: Claire Wisdom Like de pagina, like de betreffende foto en deel deze openbaar, dan kun je meedoen voor een gratis zielstekening met reading. Degene die als 200ste liker binnenkomt wint de prijs!

Medium avond bij Carla van Dueren


Dit jaar heb ik drie hele fijne avonden beleefd bij Carla van Dueren te Hazerswoude. Ze vroeg me eind vorig jaar om een huiskamer sessie te doen met zielstekeningen en ik zei direct ja! Al snel bleek dat er veel interesse was, en dus werden het twee avonden, verdeeld over de maanden januari en februari. Toch nog even afwachtend hoe de eerste avond zou gaan verlopen. Maar we vonden elkaar al snel en het waren zulke mooie avonden dat we […]

Grote Kerk te Den Haag 8 en 9 september.


Deze foto is van mij gemaakt tijdens de paraview in Den Haag, in de Grote Kerk aldaar. Het was een prachtige lokatie met een hele fijne energie. Ik was dankbaar om daar twee dagen te mogen zijn.

Met frisse inspiratie weer het nieuwe seizoen in!


De vakantie was lang en mooi, zeker voor mij en mijn gezin. We hebben genoten van het samenzijn en ook van de natuur, de familie en mensen om ons heen. Veel ideeën opgedaan en we zijn weer klaar om te beginnen aan de dagelijkse routine van school, werk en huishouden. Ik heb er zin in, en kijk uit naar alle mooie dingen die er op mijn pad komen. Daarnaast hoop ik jullie welkom te mogen heten op mijn workshops of […]

Beursaanbieding!!!


Workshop 8 mei 2012


Aanstaande dinsdag 8 mei is het weer zo ver, de workshop Tekenen vanuit de Ziel zal dan weer plaatsvinden bij Claire Wisdom. We doen een korte meditatie waarna we een aantal tekeningen zullen gaan maken. Lees hier meer over de workshop: Workshop Tekenen vanuit de Ziel Aanvangstijd disndag 8 mei 2012: 20:00 uur.  

Huiskamersessie zielstekeningen


Op 19 april 2012 zal ik tijdens een huiskamer sessie enkele zielstekeningen mogen geven aan de aanwezigen. De tekeningen zullen meest van te voren worden gemaakt, waarbij alleen de voornaam nodig is. Tijdens de avond worden de tekeningen uitgelegd aan de aanwezigen. De tekeningen worden gechanneld via automatisch tekenen, en de uitleg word vaak geleid door de gidsen die bij ons zijn. De huiskamer sessie vind plaats bij Marga van Zelst  De Lichtpoort te Leiden.