Home » Consulten » Huiskamer Sessie Zielstekeningen

De huiskamer sessies zijn bedoeld voor kleine groepen serieus geinteresseerden die graag in groepsverband een zielstekening ontvangen. Tijdens de avond houdt ik meestal een kleine inleiding over mijn werk en over wie ik ben. Ik leg uit hoe de tekeningen tot stand komen en we doen een korte meditatie om “in de stemming te komen”. Daarna komen de tekeningen en geef ik iedereen de uitleg daarbij.

De tekeningen worden vooraf gemaakt waarbij mij alleen de voornamen worden gegeven van de aanwezige personen die een tekening wensen te ontvangen. Het tekenen zelf tijdens de avond is te intensief, vanwege de vele energieen van de aanwezigen en de tijd die het vergt om ze te maken. Daarnaast is het mijn manier van zuiver werken om dit vooraf te doen zonder invloed van de mensen die mij eventueel aanspreken of die met elkaar dingen bespreken.

De avonden zijn bedoeld voor minimaal 8 tot maximaal 10 personen  Dit om de concentratie te garanderen en de aandacht van de aanwezigen goed te houden, zodat iedereen ruim voldoende tijd en uitleg krijgt. De duur is zo’n 2 a 3 uur (afhankelijk van hoe gezellig het is).

UIteraard krijgt iedereen na afloop zijn persoonlijke ziels-tekening mee naar huis.

Prijs per persoon: €15,00 (exclusief reiskosten, dit wordt in een bedrag doorgegeven aan de organisator).

Mogelijkheid tot het ontvangen van de tekst/reading achteraf voor een extra bedrag van €30,00 ( uurloon voor het schrijven)

Indien u geinteresseerd bent in een Huiskamer Sessie neem dan contact op met mij, zodat we samen een datum kunnen afspreken.