Home » Zelf ervaren en doen » Workshop Pendelen

Pendelen

Pendelen is een manier om met het hogere bewuste zelf te communiceren of met uw gids of beschermengel. Deze manier van contact word al eeuwen toegepast en is eenvoudig door ieder mens te doen.

In de workshop pendelen leg ik u uit hoe u het beste met de pendel werken kunt en daarnaast vertel ik u waarvoor u de pendel kunt gebruiken. Daarbij gaan we uiteraard de theorie direct toepassen en verschillende methodes en mogelijkheden uitproberen.

De avond gaat door bij minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers. Het beloven gezellig avonden te worden waarbij we in groepsverband zullen zien dat het werken met een pendel heel prettig is en ons de juiste informatie kan geven.

De prijs voor deze avond is €25,00 per persoon. Dit is inclusief eventueel gebruik van een pendel, maar u kunt ook zelf een pendel mee te nemen. Ook kunt u bij mij een pendel uitzoeken die bij u past, de prijs van deze pendel is niet in begrepen in de workshop.

U kunt zich opgeven voor deze workshop via een e-mail naar jorine@clairewisdom.nl

De workshop kan ook in de ochtend worden gegeven indien u dat wenst. Voor één op één workshop betaald u € 50,00. Ook wanneer u met een groep of samen met iemand een workshop wil doen op een andere datum, neem dan contact met mij op.

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *