Home » Zelf ervaren en doen » Cursus edelstenen orakel

12705377_1049355078420228_3261581826312503082_n

Een edelstenen orakel is niet te koop, dat moet je echt zelf maken! Daarom deze cursus waarin we zowel creatief als spiritueel aan de slag gaan. In de cursus wordt je geleerd om op je gevoel af te gaan, jezelf te openen voor jezelf en de ander, je leert de stenen kennen en je leert om goed met het orakel te gaan werken. Je kunt het een beetje vergelijken met het leggen van de tarot alleen gebruik je bij het orakel een eigen bord. Daarnaast is er geen vaste legmethode, je kiest op gevoel je stenen, je laat ze vallen of je legt ze neer.

 

Het orakel is ook op andere wijze te gebruiken, zoals het creëren van een juiste energie in een ruimte of het positief beïnvloeden van situaties via een legging van de stenen. Dit alles wordt je geleerd tijdens de cursus.

IMG_0886

De cursus edelstenen orakel bevat de volgende onderdelen:

Het maken van het orakel bord; hierbij horen het prepareren, het schilderen, het uitkiezen van het patroon naar aanleiding van een graancirkel of vanuit eigen idee en het uitwerken op het beschilderde hout. Gewerkt wordt met multiplex hout, acrylverf en andere diverse materialen. Je maakt je bord tijdens een aparte workshop. Meestal op een zaterdag, eventueel in overleg ook op afspraak.

Deze workshop kost: € 55,00 en is inclusief alle materialen, koffie/thee, lunch en iets lekkers.

Eerstvolgende datum voor deze workshop is: 25 augustus te Voorhout

 

Cursus Edelstenen Orakel

Tijdens de cursus avonden worden steeds enkele edelstenen behandeld met hun betekenissen. Daarnaast oefenen we ook in de manier van duiden en werken met het orakel. De edelstenen ga je zelf op gevoel kopen. Dit kan zowel online als in een winkel. All about Rocks in Noordwijk is zo’n winkel waar ze voldoende keuze hebben!

Aan het einde van de cursus heb je je eigen edelstenen orakel, weet je hoe het werkt en ken je de betekenissen, waardoor je het kunt gebruiken als een echt orakel, te vergelijken met de tarot.

De cursus bestaat uit 6 avonden, waarin je uitgebreid leert om te gaan met je orakel en de (half) edel stenen.

Data van de cursus: 11-9, 25-9, 9-10, 30-10, 13-11 en 27-11 2018

Prijs deelname aan deze cursus:  €150,00 (inclusief documentatie)


IMG_0492IMG_0495IMG_0499

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *