Home » Zelf ervaren en doen » Workshops Choctaws meditatie cirkel

Dit is een prachtige workshop, die ik samen met mijn gids Choctaw Chikawa heb ontwikkeld. De edelstenen cirkel die ik je leer maken en gebruiken is anders dan de op aarde al eeuwen gebruikte steencirkels die overal te vinden zijn.

De cirkel kan worden gebruikt voor healing, clearing en als meditatie cirkel. Door midden in een kring van edelstenen te stappen zul je verlichting voelen en zal het contact met de andere zijde vereenvoudigd zijn. Met de methode van Choctaw Chikawa wordt het effect nog eens versterkt.

Meermalen heeft hij mij tijdens meditatie in een dergelijke cirkel geplaatst en mij die laten ervaren. Daarnaast gaf hij een ritueel van voorbereiding en plaatsing van de stenen, alsmede een aantal handelingen tijdens de meditatie om de krachten van de verschillende stenen te benutten.

De workshop is in twee delen. In het eerste deel leer je de basis meditatie met de stenen cirkel. Deze meditatie is een basis meditatie waarbij je het negatieve van je af laat glijden, jezelf goed aard, oplaadt met witte liefdevolle energie en contact legt met je gids of beschermengel, en het geheel weer afsluit door terug te gaan naar jouw lichaam en jouw zijn op aarde (extra gronding ter afsluiting dus).

In het vervolgdeel komt de meditatiecirkel nog meer tot zijn recht en is toepasbaar voor vrijwel alle situaties, het wordt zo een compleet levenswiel. Tijdens deze aanvullende workshop ontvangen je de aanvullende kennis voor het gebruik van de meditatie cirkel waaronder healing en het ondersteunen van genezingsprocessen. Ook een deel is gewijd aan het starten van nieuwe fases en het afronden van oude gedane zaken of het loslaten van mensen en of situaties in ons leven.

Prijs voor deze gehele workshop is € 50,= dit is voor twee sessies workshop.

Tijdens de eerste sessie krijg je de uitleg over welke stenen je nodig hebt en doen we gezamenlijk een sessie met de cirkel.

Tijdens de tweede avond neem je je eigen stenen mee en maakt ieder voor zich zijn cirkel en gaan we verder met de uitleg ervan. Deze stenen ga je zelf bij elkaar zoeken/kopen.

Je hebt voor een goede set het volgende nodig: 32 stenen, liefst in de natuur gevonden, maar gekocht mag ook. Je hebt hierbij nodig 4 rode stenen,4 witte, 4 groene, 4 bruine, 4 blauwe en 12 grijze stenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende soort stenen: hematiet, rode jaspis, witte kwarts, blauw sodaliet, groen aventurien en tijgeroog.