Home » Zelf ervaren en doen » Workshops Choctaws meditatie cirkel

Dit is een prachtige workshop, die ik samen met mijn gids Choctaw Chikawa heb ontwikkeld. De edelstenen cirkel die ik je leer maken en gebruiken is anders dan de op aarde al eeuwen gebruikte steencirkels die overal te vinden zijn.

De cirkel kan worden gebruikt voor healing, clearing en als meditatie cirkel. Door midden in een kring van edelstenen te stappen zul je verlichting voelen en zal het contact met de andere zijde vereenvoudigd zijn. Met de methode van Choctaw Chikawa wordt het effect nog eens versterkt.

Meermalen heeft hij mij tijdens meditatie in een dergelijke cirkel geplaatst en mij die laten ervaren. Daarnaast gaf hij een ritueel van voorbereiding en plaatsing van de stenen, alsmede een aantal handelingen tijdens de meditatie om de krachten van de verschillende stenen te benutten.

De workshop is in twee delen. In het eerste deel leer je de basis meditatie met de stenen cirkel. Deze meditatie is een basis meditatie waarbij je het negatieve van je af laat glijden, jezelf goed aard, oplaadt met witte liefdevolle energie en contact legt met je gids of beschermengel.

In het vervolgdeel komt de meditatiecirkel nog meer tot zijn recht en is toepasbaar voor vrijwel alle situaties, het wordt zo een compleet levenswiel. TIjdens deze aanvullende workshop ontvangen je de aanvullende kennis voor het gebruik van de meditatie cirkel waaronder healing en het ondersteunen van genezingsprocessen. Ook een deel is gewijd aan het starten van nieuwe fases en het afronden van oude gedane zaken of het loslaten van mensen en of situaties in ons leven. In deze tweede workshop komen de andere drie kwadranten van de cirkel aan bod, waar tijdens de basis slechts één kwadrant word behandeld. Een mooie aanvulling dus.

De prijs van de workshop is inclusief de set edelstenen en een infoblad om Choctaw’s cirkel mee te maken, zodat je ook na verloop van tijd nog weet hoe het moet. De stenenset bevat alle stenen voor een complete cirkel die je thuis kunt gebruiken en is samengesteld met hoogwaardige mineralen en kristallen.

Prijs voor deze gehele workshop is € 55,= dit is voor twee avonden workshop, inclusief de benodigde set met hoogwaardige stenen, 32 stuks in totaal. De set bestaat uit hematiet, rode jaspis, witte kwarts, blauw sodaliet, groen aventurien en bruine agaat.