Home » Inca Medicina » Nusta Karpay inwijding

De Nusta Karpay is een serie inwijdingen die je verbinden met de vrouwelijk krachten binnen jezelf. Dit wordt gedaan met behulp van de Nusta’s. Nusta’s zijn de vrouwelijke godinnen, priesteressen, prinsessen en oermoeders of berggeesten van de Q’uero Inca’s. Bij iedere Nusta wordt een speciaal ritueel gedaan en ontvang je de inwijding die bij de Nusta hoort.

We werken met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Daarnaast verbinden we de zeven hoofdchakra’s met de 7 Nusta’s. Tijdens de Nusta Karpay inwijdingen krijg je alle informatie over de verschillende Nusta’s, wie ze zijn en wat ze bij je doen. Het inwijdingspad is als dat van een regenboog, je doorloopt alle kleuren, van rood naar paars. Wanneer je alle inwijdingen hebt ontvangen ga je een periode van meditatie in waarbij je drie weken lang iedere dag je meditatie kort of lang wijdt aan een of meerdere Nusta’s. Hierdoor krijg je een krachtige verbinding met deze vrouwelijke energieën. IMG_3475

De zeven nusta’s zijn Mama Occlio, Toenia Mujia, Mama Simone, Dona Theresa, Maria Sakapana, Huana Huama Tikllia en Thomassa Huama Tikllia.

De inwijdingen brengen je vrouwelijke krachten naar boven en maken die krachtiger. De inwijdingen zijn ook voor mannen, want ook zij kunnen gebruik maken van hun innerlijke vrouwelijke krachten. Zo komen de mannelijke en vrouwelijke energieën in ons weer in balans met behulp van de Nusta Karpay.

Na het ontvangen van de Nusta Karpay mag je deze zelf ook doorgeven al hoeft dat natuurlijk niet, je mag ook gewoon fijn ervaren en genieten.

Ik geef de Nusta Karpay in zeven avonden in cursus vorm, waarbij je iedere maand met een Nusta werkt. Deze avonden zijn in groepsverband en kosten € 25,= per persoon per avond. Minimale deelname is 4 personen.

De Nusta Karpay inwijdingen kunnen ook in 2 dagen. Dit gaat op afspraak. De prijs is dan € 250,= (Mocht je met 4 of meer personen een afspraak maken dan geldt een prijs van € 175,= per persoon)

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *