12-12-12 ceremonie


Lieve Allemaal,

In deze maand zijn er veel bijzondere dagen en mensen kijken al uit naar Sinterklaasavond, de Kerstdagen en Oud-en-nieuw. Maar er zijn meer bijzondere dagen deze maand! Zo is er natuurlijk de alombekende en door sommigen gevreesde 21 december 2012 datum, waarop volgens sommigen de wereld zal vergaan, maar volgens de Maya’s de datum waarop we een begin maken met een nieuwe periode op aarde. Eerder in de maand is er een wat minder bekende datum, de 12-12-12. Volgens een aantal mensen zal op deze datum de vortex energie voor de einddatum geopend worden en zal er een nieuwe krachtige energie over ons komen van de zon en het middelpunt van ons melkwegstelsel. Wat dit allemaal met ons zal doen, ik heb werkelijk nog geen idee.

Ik voel al weken een soort van verwachtingsvolle energie om me heen en een enorme kalmte en liefde voor moeder aarde. Vooral dit laatste, de liefde voor onze planeet is heel belangrijk, en daarom heb ik besloten om op de 12-12-12 een kleine ceremonie te houden in het Keukenhofbos te Lisse.

Wie er mee wil doen is van harte welkom, de ceremonie zal eenvoudig zijn. We gaan een kristal plaatsen bij de twee moederbomen in dat bos. Ik ben er laatst geweest en werd toen duidelijk naar deze twee bomen getrokken die met elkaar in verbinding staan en mij is gevraagd om bij hen te zijn op deze datum en bij hen een kristal te plaatsen zodat een sterkere poort van licht in het bos zal zijn, die zijn uitstraling heeft naar heel de streek en die moeder aarde zal helpen. Ik weet dat meerdere mensen dit soort ceremonies zullen doen over de gehele wereld en het deelnemen is meer dan fijn, daarom dat ik er een gratis event van wil maken waar iedereen aan mee kan doen die dat wil.

Wat je nodig hebt om mee te doen is één of twee kristallen die je wil achterlaten in het bos op de plaats die aangewezen wordt. Als we met meer zijn kunnen we carpoolen naar het bos toe. Meld je alsjeblieft wel even aan op de website hieronder bij de reply’s zodat ik weet met hoeveel mensen we zijn. We verzamelen om 9:30 in Voorhout en gaan dan gezamenlijk naar het Keukenhofbos toe. De ceremonie zal niet lang duren, ik schat dat we zo’n uurtje nodig hebben om er te komen, de wandeling te maken en de poorten te maken. Daarna gaan we nog even wat warms drinken bij mij thuis, koffie en thee zijn beschikbaar, wie wat lekkers mee wil nemen mag dat uiteraard doen. Om 12.00 uur is het afgelopen en komen de kinderen weer uit school.

Nogmaals, iedereen is welkom, mits je met een warm hart en een open mind komt!

Liefs Jorine.