Channeling met de vier op 19 september 2012


Woensdag 19 september 2012

Wij weten dat jullie je afvragen soms: wanneer is het genoeg? Dit is een vraag van velen, het staat gelijk aan de vraag hoe lang nog? Wat moet ik nog doen of meemaken voordat het stopt of begint.

Deze vraag speelt met name op vanuit een ontevreden of vanuit een angst-gevoel.

En ja! Er is veel oneerlijkheid, leed en vervuiling op jullie wereld. Jullie pijn grens wordt op alle mogelijke wijzen op – en uitgerekt, het uiterste wordt verkend op dit gebied. Gevoelens van machteloosheid en hopeloosheid zijn deel van velen.

Er zijn veel machten op de wereld die profiteren van deze gevoelens en ze enkel aanwakkeren voor hun eigen korte termijn profijt. Immers datgene waar jij je aandacht op vestigt geef jij kracht en sluis je jouw goddelijke energie naar toe. En dus door je aandacht te vestigen op deze negatieve gevoelens, zullen zij enkel bekrachtigd worden. En zo ontstaat een vicieuze cirkel van negatieve gevoelens, gedachten en daaruit voorvloeiend ervaringen.

Lieve zielen op deze wonderschone aarde, doorbreek deze cirkels! Want ze helpen jullie niet! Stap eruit en bedenk:

Ik neem de controle over mijn leven, Ik ben belangrijk, Ik doe ertoe! Ik kan alle hulp en samenwerking van mijn medemensen vragen en ontvangen om tot de allerbeste oplossing voor deze situatie te komen. Ik neem die actie, Ik doe al het mogelijke wat ik kan doen en samen zullen we die oplossing vinden.

Wij hebben al eerder verteld over het gebruiken van positieve gedachten en visualisatie. Nogmaals helpen wij jullie herinneren dat jullie krachtige goden zijn die met intenties hun gedachten kunnen versterken en manifesteren. Visualiseer daarom datgene wat jij wenst, in plaats van dat waar je angst voor hebt! Zie voor je hoe jij de situatie wil zien in de toekomst, voel het , ervaar het. Zie het met vreugde en liefde voor je, alsof het al zo ver is, dan zul het gevisualiseerde de ongelofelijkste hoge kracht van liefde geven.  Doe alles alsof je er van uit gaat dat het binnenkort zo zal zijn, en  je zult gaan ervaren, dat heel het universum met je samen zal werken, om jou bijzondere wens in vervulling te doen gaan. Blijf je wel altijd bewust dat je alleen van het beste voor iedere betrokkene uit mag gaan! Want dat is hoe de kracht van goddelijke liefde werkt voor iedere ziel.

Wij weten dat jullie niet allen de hoogste meesters reeds zijn, maar op jullie weg naar vervolmaking, zijn jullie voorzien van vele hulptroepen. Engelen en gidsen die jullie willen en zullen helpen bij het maken van julllie keuzes. Maar uiteindelijk beslissen jullie zelf!

Beslis wijs en leef met positieve gedachten.

De vier.