De vier op 5 september


Woensdag 5 september 2012

Nog even en het grote licht zal schijnen over jullie gelederen, in grote getallen zullen de mensen hun inzichten tot de houding waarmee zij in het leven staan veranderen. Zulk een verschuiving zit al tijden in de lucht en jullie ervaren reeds de startende krachten ervan.

In politieke debatten die op jullie tv’s verschijnen en op jullie radio’s ten gehore komen, wordt voortdurend de aandacht gevestigd op  de grote verschillen die er in jullie samenleving zijn ontstaan. Deze focus op de grote verschillen kan alleen maar ten gevolge hebben dat ze nog groter zullen worden. De lange termijn visie die de lichtende krachten hebben is er ook één van diversiteit, maar wel één waarin gelijkwaardigheid, openheid, saamhorigheid, eerlijkheid en bovenal liefde voorop staat. Alleen vanuit de gerichtheid die wij jullie voorstellen kan de maatschappij tot een positieve omwenteling komen.

Er zullen met de vele keuzes en energie veranderingen in de komende tijd, een aantal gebeurtenissen plaatsvinden die de kracht van liefde aan zullen tonen. Het zal lijken op een chaotische situatie maar geheel anders is de waarheid.

Om je op zuivere en wijze levenszaken te kunnen richten is het van belang voor ieder-één van jullie om je uitsluiten en in iedere situatie een positieve uitkomst voor alle betrokkenen te wenen en voor je te zien.

Verwar visualisatie niet met dagdromen, maar wees gericht en gefocust op  een positieve uitkomst op alle vlakken. De intentie van liefde en de zuiverheid waarmee je deze focus legt, zal resulteren in goede resultaten.

Wees je daarbij bewust, dat deelname aan een dagelijkse positieve visualisatie, gericht op het al, ook jouw persoonlijke vibratie zal verhogen, en dat het naar je terug zal stromen in warmte en liefde vanuit het Al.

Om terug te komen nu op jouw keuze van een leider of politieke partij. Wees je bewust dat jouw visualisatie ook daarbij een grote rol speelt. De keuze is jullie vrijheid, en jullie visualisaties, wanneer gebundeld samen met het licht, kunnen helpen een positieve verandering te geleiden.

Wij wensen jullie een goede, wijze keuze, en het vertrouwen in jullie eigen kunnen toe.

Met liefde, de vier.