Channeling met de vier


Dit is de eerste van de channelings met de groep van vier, een groep die na een zielsreis naar Alya, een Elohim, contact met mij legde. Hier is hoe zij hun eerste bericht met mij deelden en hun vraag stelden aan mij of ik met hen wilde channelen.

 

2012-09-01 Channeling met de vier voor de eerste keer

Lieve kind,

Het schrijven heb je al een lange tijd niet gedaan en twijfel daarover  was in je hart. Maar als je rustig luistert en terugleest naar de mooie woorden die eruit voortvloeiden is het ondenkbaar om te stoppen. Dus lieve kind, schrijf voor ons! Wij willen samen met jou een nieuwe groep vormen om de veranderingen in de nieuwe fase te ondersteunen en onderbouwen. Het zal een voor jou kosteloze en opbrengstloze activiteit zijn, als je het materialistisch bekijkt. Echter het hart en zielen zullen metingloos vervult zijn van de overvloed en liefde die er in ieder van onze woorden schuilt.

Dus twijfel niet langer en denk er over na om weer op een vaste dag per week het contact hier te openen. Uiteraard via de geleiding van mij Cialaar. Ik zal er altijd bij zijn, als inherent deel van jou. Kies je dag!

Woensdag 🙂

Dan woensdag zal het zijn!

Wie zijn jullie en wat is precies jullie doel, en in welke taal zal ik schrijven?

Wij zijn de Aarde-Missie, geholpen door de kleine goden, de engelen en de bron van alles, Alya heeft jou aangewezen als onderdeel van het plan, en je hebt gisteren reeds zijn woorden ontvangen. Laat het rusten in je weten. Onze namen zijn niet van belang in het licht van waaruit wij met je willen werken is Al-heid het grootste goed.

Kan ik dat interpreteren als een soort van eenheid met de bron?

Ja lieve kind, precies dat. Al-heid is Een-heid. Gelijkheid van waarde, namen onbelangrijk, maar puurheid van zijn is waar het om draait. Vanuit èn in de bron van liefde en leven. Dank je wel voor je vertrouwen en voor de kans op samenwerking.

Wij houden van jou.