Channeling met Cialaar 2012-06-08


Zonsverduisteringen, venuspassage, maan en sterren, alles wat er rond om jullie planeet gebeurt brengt verandering aan. Verandering in hoe jullie het heelal om jullie heen opeens weer gewaar worden. Zoveel sterren en planeten, velen die zich nog afvragen of daar ook leven is, of dat het net als op aarde is. Veel van jullie hebben banden met die andere planeten en sterren. Ja! Ook met de sterren, want ook daar is leven “not as we know it” zouden jullie zeggen. En dat klopt ook, de sterrenwezens zijn hoger van trilling en anders van energie, maar leven wel degelijk, ook op jullie eigen zon!

Waarom hebben deze wezens nooit contact met jullie gehad? Maar dat hebben ze wel, alleen jullie beschouwden ze als goden. De verschillen zijn op fysiek gebied dan ook best groot, al zijn zij net als jullie levende zielen die hun weg zoeken en ervaringen beleven. Ook al is het anders, en beleven zij andere dingen dan jullie in de fysieke wereld, die een prachtige enorme uitdagende en leerzame ervaring is.

Nu jullie weten dat er leven mogelijk is op alle niveaus, dus zelfs op sterren, kunnen jullie je voorstellen dat vrijwel iedere ster, zon en planeet in het geheel van de schepping bewoond is, met alle vormen van leven, op veel verschillende energie/vibratie niveaus. Jullie zijn niet alleen!

De vraag die bij sommigen rijst is, waarom zouden al die veranderingen in de standen van de planeten dan zo’n grote invloed op ons hebben? Wel dat ligt aan het magnetisme en magnetisch veld rond de aarde, dat invloed uitoefend op jullie persoonlijke magnetisch veld. Deze zijn van invloed op jullie denken, voelen, emoties en fysieke gestel.

Zoals de maan aan het water trekt en zo en en vloed op de aarde veroorzaakt, zo heeft ze ook invloed op jullie persoonlijk. De Maan is hierbij een voorbeeld van een dichtbij staand hemellichaam. Je kunt je voorstellen dat hoe verder de planeten/sterren staan, hoe zwakker hun invloed op jullie is. Echer nu ze steeds meer op één lijn komen, kunnen jullie je voorstellen dat hun gebundelde krachten wel iets kunnen veranderen bij jullie!

Jullie wetenschappers vinden op dit moment al bewijzen van veranderingen in jullie DNA, en zullen in de komende tijd nog meer zien en onderzoeken.

Veel van julie worden zich op dit moment bewuster van hetgeen ze eten. Puur en eerlijk eten verdient steeds meer jullie voorkeur, en ook zullen jullie vaker bij voorkomende zieketes op zoek gaan naar een natuurlijke remedie, veelal via een aanpassing in voedingsgewoonten.

Bewust zijn van leven, van energie, van liefde en leven vanuit je hart. In de toekomst is dat geen luxe meer, maar een normale manier van leven. Aanpassingen zullen jullie stapje voor stapje gaan maken, want niemand zal dat van de één op de andere dag kunnen. Dus kijk zelf wat je wil en kan aanpassen, waar je je fijn bij voelt en wat een goed gevoel geeft. En na een tijdje doe je dat nog eens.

In al de tijd die voorbij ging toen mensen de aarde bewoonden, is er altijd contact geweest. De contacten met goden en met buitenaardsen waren dezelfde vibraties en zielen die contact konden onderhouden met elkaar.

Veel van jullie technologische vooruitgang is vaak geinspireerd door ons en de kennisoverdracht via getalenteerde in het mensenlichaam geincarneerde zielen.

Het wordt nu tijd dat jullie de naar jullie gebrachte technologiën gaan aanwenden ter verbetering van jullie wereld. Gebruik ze om armoede, hongersnood en oorlogen te beëindigen. Verbeter jullie natuurlijke leefomgeving door de lucht, de zeeën en de grond te zuiveren van al het vuil. Geef de dieren weer hun plaats terug in de natuur en hun natuurlijke manier van leven. Nog altijd zullen zij voor jullie beschikbaar zijn als voedsel, zoals ook de planten en bomen jullie zullen verzorgen.

Want wees je bewust dat een dier dat een mooi en natuurlijke levenswijze heeft, jullie met rijker voedsel zal belonen. Dit geldt voor al het leven op aarde.

Er zijn al genoeg voorbeelden te vinden van comfortabel levende mensen die op deze wijze hun leven inrichten. Met respect voor al wat leeft.

Leef je leven dan ook op deze wijze, met respect en dankbaarheid voor alles wat leeft en jou voedt. En je zult de liefde waarmee het je is gegeven als grootste voedingsbron ervaren.

With love, Cialaar.