Channeling met Hermes 01-02-2012


In het leven zijn veel situaties van keuze en van onwetendheid over de gevoelens en  gedachten van anderen. Dit maakt de mens onzeker over het uiten van de eigen gevoelens. Ik wil hier vandaag met jullie over nadenken.

Wanneer je in een situatie verkeerd waarin niet precies duidelijk is wat de gevoelens van een ander zijn, ga dan uit van liefde. Vanuit de energie van liefde. Als je deze energie hanteert, schept het openingen en kansen, het werkt verhelderend en door haar eerlijkheid opent het deuren die anders gesloten blijven. De energie van liefde is openhartig, passievol, open en verbindend.

Ter vergelijking zou de energie van angst en het gebruik daarvan werken als blokkering, afsluiten, afscheiding en verwerping.

Handel daarom altijd vanuit liefde, zodat je de verbinding en de openheid en eerlijkheid tot stand kunt brengen.

Er zijn ontelbare situaties waarin we de handelingen vanuit die twee vormen van energie kunnen herkennen.

Nu is de tijd aangebroken voor een ieder op aarde om te gaan leven en handelen vanuit de energie van liefde. De energie van de angst is niet langer in staat zich te blijven handhaven als jullie uit leren te gaan van liefde.  Deze energie van liefde zal jullie ook weer terug in jullie eigenkracht brengen. Door jezelf open, eerlijk en liefdevol op te stellen, zul je merken dat je een stevige basis creeert onder je eigen gevoelens en door eerlijkheid en liefde naar het zelf bouw je aan geluk en kracht in jezelf.

Deze sympathieke wijze van omgaan met de levensenergie zul je merken dat je medemensen je anders zullen gaan benaderen. Ook zij zullen zich makkelijker uiten en zich openen en verbinden met jouw positieve liefdesenergie.

Zo brengen jullie als lichtwerkers, als mensen, als zielen, langzaamaan een verandering op gang die als een olievlek zich uit zal spreiden over jullie wereld. Een wereld waarin ieder leeft vanuit de energie van liefde,  toont meer eerbied, begrip en respect voor elkaar. Mensen treden op vanuit de verbinding en samenhorigheid in plaats vanuit afscheiding en apartheid.

De eerste stap eenmaal gezet, voelt men even de angst terugkeren, je voelt je kwetsbaar. Maar weet dat je uiting van liefde altijd met liefde ontvangen wordt, en dat de kwetsbaarheid jouw oude levenspatroon van het leven vanuit angst is. Wanneer je eenmaal die eerste stappen vanuit de nieuwe energie van liefde hebt gezet, zullen nieuwe stappen volgen en blijven volgen. Het patroon van angst zal verdwijnen en een krachtige levensenergie gebaseerd op liefde zal ervoor in de plaats komen.

De snelheid waarmee het oude patroon doorbroken kan worden is zoals altijd afhankelijk van de ziel zelf en haar keuze om zich te richten tot het licht en de energie van liefde. Eens jij als ziel deze keuze hebt gemaakt zal de kosmos hier op reageren en al uw stappen vanuit liefde ondersteunen. Wonderen zullen uw deel zijn en synchroniteit zullen u opvallen en verstelt doen staan!

Leef vanuit uw energie van liefde, eerlijkheid en openheid en ervaar de steun vanuit de kosmos.

Vanuit mijn liefde voor jullie geschreven,

Ik Ben Hermes.