Hoocha Cleaning


Nieuwe mogelijkheid binnen Claire Wisdom is de Hoocha Cleaning, ofwel de Reiniging van Zware IMG_1288energie.

Deze oude methode van de Inca’s uit Peru zorgt er voor dat alle zware energie uit je systeem wordt gehaald. Hoocha genaamd. Deze energie komt voort uit alledaagse gebeurtenissen en vervuilde omgeving. Denk maar aan de mensen om je heen die van alles bij zich dragen aan irritaties, boosheid, ziekte, zorgen, fysieke klachten. Je eigen zorgen of emoties en frustraties. De vervuiling in onze omgeving van auto’s, vliegtuigen, chemische materialen enzovoort. Dat alles geeft dat onze energie systemen, onze aura’s en chakra’s, behoorlijk wat vuil oplopen dagelijks.

De Inca’s reinigen zichzelf zeker twee maal per week, en wij doen dit vrijwel nooit op energetisch gebied. Zij noemen ons dan ook niet voor niets spaarpotten van hoocha. Tijd om hier verandering in te brengen dus.

IMG_2849Claire Wisdom geeft je nu de mogelijk om een hoocha cleaning te ontvangen, waardoor je je weer heel licht zult voelen. Zo’n behandeling kost € 30,00 en duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.

Uiteraard is er ook een hoocha workshop mogelijk, waarin je zelf leert om schoon te maken! Deze zal binnenkort ook bij Claire Wisdom beschikbaar zijn, zowel in groepsverband, als privé.