Vakantie en mystiek?


Ja, dat is een goeie, denk je dat je even gewoon met vakantie gaat, gebeuren er allemaal dingen “heel toevallig” zodat je bij bijzondere plekken beland en mooie dingen vindt! Zo vonden wij dus midden in Dublin een wensboom, waar een aantal mensen mooie bosjes groen met daaraan kaartjes met wensen hadden verbonden, en in deze boom gestoken hadden, of het stenen strandje waar ik besloot om maar gelijk wat stenen mee te nemen, waarna we geen enkel mooi strandje zoals dit meer vonden! Of die keer dat we naar Bunratty Castle bij Limerick wilden bezoeken, totaal verdwaalden en uitkwamen bij Lough Gur, waar we plotseling een enorme steencirkel passeerden, en die natuurlijk dan maar gelijk bezochten! Tja, als je eenmaal geleid wordt, dan kun je dat toch niet tegenhouden, gewoon maar van genieten dan, het moment pakken als het daar is, en dat hebben we dan ook volop gedaan!

┬áIk hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad intussen, en zo kunnen we weer een mooi nieuw seizoen in de praktijk tegemoet zien. Op dit moment werk ik aan de nieuwe planning, hopelijk is er iets wat jou aanspreekt. Zou je graag iets willen leren maar staat het niet tussen de workshops in de planning, laat het dan weten ­čśë