Nieuwe planning voor 2014


Het is intussen alweer flink op aan het schieten dit jaar 2013 en Cialaar wees mij erop dat ik al vast een planning moest gaan maken voor het nieuwe jaar. Dus zodoende hebben we even de agenda erbij gepakt en wat gebrainstormd samen. Want ja, daar heb je tenslotte ook je lieve gidsen voor. Er is weer heel wat uit komen rollen en vooral ook avonden die met regelmaat terug gaan komen. Zo krijgen de meditatie avonden nu een vaste plek in de maand en gaan we ook beginnen met de Reiki avonden.

De Reiki avonden zijn deels bedoeld om je Reiki stroom te onderhouden en om ervaring op te doen bij het geven van Reiki aan anderen buiten je eigen leefomgeving. Ook fijn om zo af en toe weer nieuwe technieken, methoden en toepassingen door te nemen. Daarnaast is het ook de bedoeling dat iedere deelnemer ook een behandeling krijgt, en dus ga je na zo’n avond weer helemaal opgeladen naar huis.

De voorlopige planning is als volgt:

Meditatie avonden op: 7 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni en 1 juli. Bij het volgen van alle meditatie avonden, krijg je € 10,= korting met je Claire Wisdom groei-kaart op de laatste meditatie avond.

Reiki avonden op: 25 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei, 17 juni en 8 juli

Workshop Orakelbord maken: Zaterdag 11 januari van 10:00 tot 16:00 uur

Verkorte cursus Edelstenen orakel: 3 avonden te weten 14, 21 en 28 januari. Totaal prijs cursus: € 45,=

prijs is excl. edelstenen. Deze zijn echter wel los te koop of te bestellen via mij, van te voren wordt doorgegeven welke stenen je nodig hebt. Als je die zelf al hebt, mag je die uiteraard ook gebruiken.

 

Workshop Schouwen: 11 februari

Workshop Aura lezen: 11 maart

Workshop Contact met de Engelen: 25 maart

Workshop Kristallen en de Levensbloem: 8 april

Workshop Choctaws meditatie Cirkel: 15 april + 29 april

Workshop Werken met Orakelkaarten: 13 mei

Workshop Medicijn cirkel buiten: 27 mei

Workshop Zielsreis maken: 10 juni

Workshop Tekenen vanuit de Ziel: 24 juni