Het geheim


Je krijgt waar je om vraagt…

Ja serieus, je krijgt het echt, alles waar jij je aandacht op vestigt komt naar je toe. Of het nu positieve of negatieve gedachten zijn, daar waar jij je aandacht en gedachten naar uit laat gaan, komt op je pad. En ik heb wekenlang geroepen dat ik het zo ongelofelijk druk had, dat ik het bijna niet bij kon benen, en het werd alleen maar meer en meer. Ik genoot ervan eerlijk waar. Maar afgelopen week kreeg ik zoiets van: en nu even pauze, even vakantie! En wat denk je?

Inderdaad, het werd ineens stukken rustiger, alsof het ook echt even klaar was. Tijd voor andere dingen dan mijn praktijk. Want als klassemoeder zo aan het einde van het schooljaar zijn er namelijk ook veel kleine klusjes te doen. Intussen is het ook mooi weer en schieten de plantjes en ook het onkruid uit de grond in mijn moestuin en dus ook daar is veel werk. Helemaal niet erg, om dan even de gedachten van het spirituele weg te laten vloeien naar het aardse, een welkome afwisseling namelijk.

Helemaal stoppen doe je natuurlijk nooit, er zijn altijd weer situaties en gebeurtenissen waarbij je spirituele zelf aan de slag gaat en dat is ook mooi, dat hoort ook bij me. Ik kan genieten van al die kleine dingen die mij door de engelen en mijn lieve gidsen worden aangereikt, ook al maak ik op dit moment weinig tijd voor hen vrij, zij zijn er natuurlijk wel altijd bij!

Het tekenen gaat door en er komt ruimte om even wat meer creatief te worden met een aantal dingen, ik heb ook zin om te gaan schilderen deze zomer en natuurlijk als het weer het toelaat lekker naar het strand te gaan en mijn familie daar te ontmoeten aan de zee. En zie je, daar is het geheim weer, ik focus me op de dingen die ik wil doen, en de tijd komt er vanzelf voor vrij. Ik zie een mooie lange zomer voor me met fijne en warme dagen… en nu ga ik er dan ook maar vanuit dat het zo gaat worden ­čśë Daarom wens ik iedereen alvast een hele fijne zomer toe, een fijne vakantie en veel lange zomerse dagen gevuld met licht en liefde.

XXX Jorine.