Kristallen


Nog een paar weekjes en dan is het zover, dan is de workshop “Kristallen en de levensbloem”┬áen dan zijn er flink wat kristallen voor mooie prijzen te koop tijdens de workshop. Ik heb er al zin in, want ze zijn mooi en allemaal compleet. Deze week kwam er dan ook weer een set Amethist aan, en wat zijn ze prachtig! Ook heb ik wat borden te koop met daarop de levensbloem getekend. Dus wie deelneemt kan in ieder geval kennis maken met en werken met de borden en kristallen.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat ik in huis heb? Een tipje van de sluier wil ik best oplichten ­čśë

Er zijn bergkristallen, citrien, amethist, rozenkwarts en fluoriet. Diverse vormen zijn er zoals bollen, punten en octagonalen (dubbele piramide). Daarnaast zijn er nog wat trommelstenen en natuurlijk de houten borden waarop de levensbloem is geschilderd.

Wil je meedoen met de workshop? Laat het even weten op onderstaande e-mail.

jorine@clairewisdom.nl