Medium avond bij Carla van Dueren


Dit jaar heb ik drie hele fijne avonden beleefd bij Carla van Dueren te Hazerswoude. Ze vroeg me eind vorig jaar om een huiskamer sessie te doen met zielstekeningen en ik zei direct ja! Al snel bleek dat er veel interesse was, en dus werden het twee avonden, verdeeld over de maanden januari en februari. Toch nog even afwachtend hoe de eerste avond zou gaan verlopen. Maar we vonden elkaar al snel en het waren zulke mooie avonden dat we er alsnog een derde aan hebben vastgeplakt die gister avond dus was. Alweer een zalige avond, met 10 oprecht geinteresseerde mensen, prachtige mensen met ieder hun eigen verhaal. De tekeningen die daar als altijd weer zo mooi op aansloten en de verbazing dat deze tekeningen al een week van te voren waren gemaakt op basis van hun voornamen. Ja, het blijft ook zeker wonderlijk, ook voor mij, en ook altijd weer spannend natuurlijk! Maar steeds meer komt het vertrouwen er, het vertrouwen dat het klopt, dat mijn lieve gidsen best wel weten wat ze mij laten tekenen. Soms duurt het even voor het kwartje valt, bij mij of bij de ontvanger, maar altijd is daar de herkenning, van zichzelf te zien in die tekeningen, al voor ik mijn uitleg heb gegeven, is dat niet mooi? Ik ben als altijd weer dankbaar dat ik dit heb mogen doen en mag blijven doen! Carla is een prachtige vrouw die zelf ook zeer actief is met haar eigen praktijk en ik hoop zeker in de toekomst nog eens met haar samen te werken.